28. 11. 2012

Střípky a obnovování

Do Upířích deníků (Vampire Diaries) míří Camille Guaty

Herečka známá například z Útěku z vězení (Prison Break) se poprvé objeví v třinácté epizodě 4. řady jako Caitlin, která má jakési spojení s profesorem Shanem (David Alpay). Že by se jednalo o nějaké temné spojení? To zatím můžeme jen odhadovat z toho, co o mentorovi Bonnie víme.

Jásat mohou také fanoušci Twilight ságy, jelikož si v hitovce stanice CW zahraje britský fešák Charlie Bewley záhadnou postavu jménem Vaughn. Můžeme předpokládat, že se nejspíše bude jednat o člena Pětice (The Five) a dočkáme se ho též v třináctém dílu.

Necessary Roughness pokračuje dál

Stanice USA se již prý blíží ke konci jednání o prodloužení Necessary Roughness. Drama dostane desetidílnou objednávku pro třetí řadu, což je méně, než jsme zvyklí, neboť první sezóna měla 12 epizod a ta současná jich bude mít šestnáct.

Necessary Roughness sice není žádný hit, ale má věrné publikum, které drží stálou sledovanost. V létě vysílaná řada začala se 3 miliony díváků a skončila s 2,9 miliony. Odvysílání zimního přídělu epizod 2. řady začne 23. ledna 2013.

Necessary Roughness, jehož hlavní předtavitelka Callie Thorne byla nominována na Zlatý glóbus, je posledním letním seriálem stanice, jehož budoucnost nebyla rozhodnuta. Další show jako Royal Pains, Burn Notice, Suits, Covert Affairs a White Collar byly již obnoveny. Na druhou stranu Fairly Legal, Common Law a Political Animals byly zaříznuty.

Pravá krev (True Blood) chce být více pozitivní

Herecké osazenstvo Pravé krve se rozšíří o další postavu. Kromě Rutgera Hauera a Roba Kazinskyho plánuje tvůrce Mark Hudis přidat ještě postavu Nicole Jannsen, která se bude pravidelně objevovat v nadcházejících 10 epizodách nové řady.

Nicole je popisována jako dobrodinec do morku kostí. Je idealistická, optimistická a je důležitým členem liberální advokátní skupiny, která bojuje za lidská práva. Peníze jsou to poslední, co ji zajímá, hlavně chce činit, co je správné… Život jí zřejmě ještě nezničil.

Jestli jí pozitivní přístup k životu vezme návštěva Bon Temps, se dozvíme v červnu 2013, kdy odstartuje 6. řada.

Danneel Ackles v How to Live with Your Parents for the Rest of Your Life

Ackles, kterou si asi nejvíce pamatujeme jako nenapravitelnou potvoru z One Tree Hill, oživí děj v novince, kterou televize ABC nasadí v midseason.

Její postava se bude jmenovat Olivia a skamarádí se s ní Polly (Sarah Chalke), která jí dohodí svého ex-manžela Juliana (Jon Dore). Ten je charakterizován jako nenapravitelný gambler s pivním mozolem, takže se nedá říct, že by to byl zrovna typický lamač ženských srdcí.

Ackles zatím pouze natočila jednu epizodu, ale je možné, že se s ní setkáme i v dalších dílech.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Luisa

Luisa

jaj! :) jsem zvědavá na následující díly TVD a novou sérii TB ;)
před 11 roky
Nikuska181

Nikuska181

Na Charlieho v TVD som veeľmi zvedavá. Ak bude jeden z päťky, tak snáď tam bude dlhšie než »SPOILER«
před 11 roky
Dahllia

Dahllia

Tak já nevím, ale pro mě Charlie Bewley rozhodně fešák není... :-( Ale jinak se docela těším, ať už na WD,...
před 11 roky
Další články k tématu