25. 12. 2020

Vánoční seriálové duely (čtvrtfinále, duel 3)

Vánoční seriálové duely (čtvrtfinále, duel 3)

Řekli jste si o to, máte to mít. Další velkou anketu – Zlatý devadesátky – máme úspěšně za sebou. Přes Vánoce trošku zvolníme, abychom se mohli v plné síle s načerpanou energií vrátit v roce 2021 a společně vybrat nejlepší novinku uplynulého roku.

Zcela bez hlasování vás ale také nenecháme. V diskuzi padl návrh na anketu o nejlepší vánoční epizodě. Stačí ale trocha toho googlení a hnedka je jasné, že by to mohla být klidně anketa na celý rok, protože vánoční epizody má v dnešní době již téměř každý seriál.

Rozhodli jsme se proto připravit podobnou, leč trošku jinou anketu. Nebudeme vybírat nejoblíbenější vánoční epizodu, ale pozvedneme laťku ještě výše a zaměříme se rovnou na vánoční seriály! Především v posledních letech totiž stanice a streamovací služby přichází se svátečně laděnými seriály a minisériemi, které mají za úkol diváky naladit na tu správnou sváteční notu.

Anketa se proto hodí o to více – nejen, že vám zkrátí čekání na další velké hlasování, ale třeba také přinese inspiraci, co sledovat, pokud si chcete odpočinout od dokola opakovaných pohádek v televizi, ale přesto chcete zůstat věrní svátečnímu tématu.

nejoblíbenější vánoční epizoda

Abyste ale tak úplně nepřišli ani o své přání, můžete si zahlasovat také o svou oblíbenou vánoční epizodu, resp. seriál, který vánoční epizodu (nebo více vánočních epizod) odvysílal. Do políčka zadejte název seriálu, v diskuzi nám pak prozraďte, kterou konkrétní vánoční epizodu daného seriálu máte nejraději.

Prostor pro vás

Nyní ale již pojďme k hlasování o vašem nejoblíbenějším seriálu s vánoční tematikou a seriálu, který se odehrává během Vánoc! Vybrali jsme šestnáct soutěžících. Kdo z nich se stane vaším nejoblíbenějším svátečním seriálem?

dnešní soutěžící

Hodnocení na SerialZone.cz
Hodnocení na SerialZone.cz
Duel
Který vánoční seriál u vás vede?
Merry Happy Whatever
65 %
35 %
Ghost Stories for Christmas
celkem hlasovalo 342 lidí, anketa byla ukončena 27. 12. 2020
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
alenap

alenap

pre mňa naj v TBBT keď Sheldon dostane od Penny obrúsok podpísaný Nimoyom
před 3 roky
Další články k tématu