21. 1. 2021

LOTR láká na ikonického záporáka!

LOTR láká na ikonického záporáka!

Očekávaný seriál od Amazonu The Lord of the Rings na sebe nechává dlouho čekat. Datum premiéry prozatím stanoveno nebylo, fanoušci si na něj budou muset počkat nejméně do konce letošního roku, dost možná až do roku 2022.

To však streamerovi nebrání v tom, aby nás lákal novými střípky a navyšoval naše těšení. V seriálu můžeme čekat pár známých tváří, a dokonce i jednu velmi známou… Amazon zveřejnil popis, který naznačuje návrat jednoho z největších (ne-li největšího) záporáků, které kdy vzešly z Tolkienova pera.

"Příběh začíná v čase relativního míru. Seriál sleduje skupinu známých i nových postav, kteří jsou nuceni konfrontovat dlouho obávané znovuobjevení zla ve Středozemi. Od nejtemnějších hloubek Hor Stínu až po obrovské lesy elfího Lindonu a úchvatnému ostrovnímu království Númenoru, tyto oblasti a postavy vytvoří odkaz, který bude žít dlouho poté, co všichni budou pryč.

I když popis vyloženě nezmiňuje žádné jméno, fanoušci očekávají, že by velké zlo mohl představovat Temný pán Sauron.

Ve výčtu bohatého hereckého obsazení nechybí Morfydd Clark jako mladá Galadriel, Joseph Mawle jako záporák Oren nebo Robert Aramayo jako hrdina Beldor.

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
AislinK

AislinK

Dozatimní sekce komentářů mě dost baví :DD
před 3 roky
Anyk

Anyk

já vím 😥 ale jenom abys věděla, že jsem to tuhle myslela vážně, že se mi ten výraz líbil a že si takových...
před 3 roky
_karel_

_karel_

Tak pro ty, co neovládají moderní mluvu, by se dal použít třeba lukink forvardink nebo tak něco.
před 3 roky
Další články k tématu