16. 1. 2021

Umbrella Academy představuje nové vrabčáky

Umbrella Academy představuje nové vrabčáky

Na konci druhé série The Umbrella Academy (Umbrella Academy) se představila alternativní verze roku 2019, která kromě známých podstav ukázala také pět lidí včetně vznášející se krychle, kteří tvořili akademii Sparrow. Tato nová záhadná skupinka dětí není na sto procent dvojníky původních hrdinů… i když může být.

Netflix zveřejnil seznam herců, kteří tuto novou verzi akademie budou tvořit v alternativní verzi. K seriálu se přidávají Justin Cornwell, Britne Oldford, Genesis Rodriguez, Cazzie David, Jake Epstein a „Existential Dread Inducing Psykronium Cube“ (alias Krychle), kteří se objeví po boku Bena (Justin H. Min).

A abychom vás ještě více navnadili, máme tu i popisy jednotlivých postav:

Justin Cornwell
Marcus, Sparrow #1: Okouzlující, upřímný a náročný, drží rodinu pohromadě, silný a chytrý, disciplinovaný, rozumný, má vše pod kontrolou. Získá si respekt, aniž by musel zvyšovat hlas.

Justin H. Min
Ben, Sparrow #2: Není to ten milý Ben, kterého známe a milujeme. Tento Ben je typ Machiavelli zabalený do krásného kabátku. Zákeřný, pragmatický a extra zlodušský. Je odhodlaný získat vůdčí status za každou cenu.

Britne Oldford
Fei, Sparrow #3: Fei nahlíží na svět svým speciálním úhlem pohledu. Raději by byla sama, než aby musela s tebou trávit více než vteřinu. Ve skrytu duše si však přeje, aby měla kamarádku. Ve většině případů jde o nejchytřejší osobu v místnosti, která je ochotná problémy řešit. Pokud se jí ale postavíte do cesty, už není cesty zpět, protože Fei se nezastaví, dokud není práce hotová.

Genesis Rodriguez
Sloane, Sparrow #5: Romantik a snílek, Sloane cítí, že ji oslovuje vyšší síla. Touží vidět celý svět a žít život naplno, než dojde k jejímu povznesení. Rodinné povinnosti ji však drží v akademii. Sloane má plány a doufá, že jednoho dne bude dost odvážná na to, aby si za nimi šla.

Cazzie David
Jayme, Sparrow #6: Jayme je samotářka, která se skrývá pod kapucí. Moc toho nenamluví, protože nemusí. Je chytrá a bystrá a většinu času tráví spolu se svým jediným kamarádem Alphonsem.

Jake Epstein
Alphonso, Sparrow #4: Roky těžkého boje proti zločinu zanechaly na jeho tváři i těle jizvy. Aby si to vynahradil, je hrdina ozbrojen drsným smyslem pro humor. Jediné, co miluje více než verbální urážení lidí okolo sebe, je dobrá pizza a balík piv.

Existential Dread Inducing Psykronium Cube
Christopher, Sparrow #7: Christopher je telekinetická krychle neznámého původu. Může v místnosti navodit ledově nízkou teplotu nebo vyvolat paralyzující strach. Zastává funkci konzultanta a rodinného mediátora. Lze mu věřit, je věrný a ostatní Vrabčáci se k němu chovají jako ke svým dalším sourozencům.


Tak co, těšíte se na třetí sérii? Jak se vám líbí noví Vrabčáci?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Matuush

Matuush

Ten šutr 🤣🤣
před 3 roky
Tesa.

Tesa.

Som zvedavá, ako zvládnu také množstvo postáv. Christopher ma celkom pobavil, teším sa na jeho herecké...
před 3 roky
Další články k tématu