5. 12. 2012

Nová matka Brannanové, více pátečního smíchu a jiné střípky

Žádná druhá série pro The Inbetweeners

Stanice MTV se rozhodla, že svou novou komedii The Inbetweeners, remake stejnojmenného britského seriálu, neobnoví pro druhou sérii. „Přes to, že jsme se rozhodli nepokračovat s The Inbetweeners ve druhé sérii, jsme si užili práci s tvůrci seriálu a také s velmi talentovanými a vtipnými herci,“ řekl mluvčí stanice.

Komedie přinášela v první sérii slabá čísla. Kromě toho její největší zastánci – šéf programové skladby David Janollari a jeho zástupce Clay Spencer – z vedení odešli.

Kromě Teen Wolf (Vlčí mládě) a Awkward. (Nešika) si MTV nedokáže ve vysílání udržet jiný skriptový program. Seriály jako The Inbetweeners či I Just Want My Pants Back se sice těšily přízni kritiků, ale musely čelit nízkému zájmu ze strany diváků.

Více Malibu Country a Last Man Standing (Poslední chlap)

Dvě páteční ABC komedie dostaly dáreček ještě před Vánocemi – extra epizody navíc.

Nováček Malibu Country a druhá série Last Man Standing (Poslední chlap) každý dostaly objednávku na pět nových epizod.

Dvojice reprezentuje snahy stanici ABC o znovuzavedení komediálních pátečních večerů. Pátek je obecně nejhůře sledovaný den v týdnu. Přesto, že ani jeden z těchto seriálů není velkým hitem v klíčové skupině 18–49 let, během několika týdnů od premiéry si oba seriály vytvořily stabilní diváckou základnu.

Last Man Standing je v klíčovém demu nejlépe hodnoceným seriálem ve svém časovém slotu (od osmi hodin), zatímco Malibu Country je považováno za nejsledovanější novou komedii této sezóny (8,7 milionů).

Bones (Sběratelé kostí)

Temperance Brennan se v jedné z nadcházejících epizod Bones (Sběratelé kostí) ocitne na pokraji smrti. Tato zkušenost zapříčiní, že Brannan bude „vidět“ různé věci, včetně její mrtvé matky.

Bývalá hvězda soap opery Melrose Place Brooke Langton byla obsazena do role Christine Brennan.

Roli matky, která byla zavražděna dva roky poté, co spolu se svým manželem-zlodějíčkem Maxem (Ryan O'Neal) opustili Temperance a jejího bratra a dali se na útěk, byla dříve ztvárněna herečkou Larisou Miller.

Community

Jason Alexander zavítá do Community. Hvězda ze sitcomu Seinfeld (Show Jerryho Seinfelda) bude hostovat v jedné z epizod čtvrté série.

„Tento týden budu natáčet šílenou epizodu Community,“ prozradil v úterý herec na svém Twitteru. „Nemůžu říct nic bližšího, ale díl bude hodně srandovní.“

Informace o jeho roli zatím nejsou známé. Dá se ovšem předpokládat, že se herec před kamerou nepotká s Chevy Chasem. Herec, který měl s tvůrci seriálu i se svou postavou poslední dobou velké problémy (psali jsme zde), na konci listopadu seriál oficiálně opustil.

Jelikož ovšem Community nenatáčí své epizody chronologicky, Chase se ještě objeví ve finálové epizodě čtvrté série. Nebude však ve dvou předcházejících dílech; jeden z nich bude okupovat právě Alexander.

Čtvrtá série se na obrazovky vrátí 7. února.

House of Lies (Profesionální lháři)

Druhá série komedie stanice Showtime, House of Lies (Profesionální lháři), je již za dveřmi (13. ledna). Seriál pomalu začíná sbírat hostující herce, kterými se ve druhé řadě obohatí.

House za House vystřídá herečka Lisa Edelstein. Ta byla obsazena do více epizodní role Brynn, chytré a sexy politické konzultantky, kterou si Marty najme na jeden ze svých úkolů.

Marty dostane taky bráchu. Larenz Tate, známý ze seriálu Rescue Me, získal vedlejší roli jako Malcolm, bráška Martyho. Malcolm je chytrý a vzdělaný. Krom toho je však taky tatínkův oblíbenec.

Zatím posledním přírůstkem je pak herečka Bess Armstrong (My So-Called Life). Ta získala také vedlejší roli. Zahraje si Julianne Hotschragar, postavu charakterově podobnou Meg Whitman, která je výkonnou ředitelkou firmy Hewlett-Packard (elektronika hp).

Nashville

Jedna z postav v Nashville byla povýšena na hlavní. Tou šťastnou je Kimberly Williams-Paisley alias Peggy Samper, stará známost a bývalá spolupracovnice Teddyho (Eric Close). Ti dva spolu sdílí nebezpečné tajemství, jejich společné fotky navíc ohrožují Teddyho politickou kampaň.

Herečka, známá svou rolí v komedii According to Jim, v srpnu podepsala smlouvu na hostování v tomto hudebním dramatu. Peggy se nakonec objeví v šesti z původně plánovaných třinácti epizod. Nyní má slíbené minimálně další tři díly z nově objednaných devíti epizod. Pokud bude seriál obnoven pro druhou sérii, zařadí se herečka mezi hlavní postavy.

Williams-Paisley nemusí kvůli natáčení ani cestovat. Herečka, která je vdaná za country zpěváka Brada Paisleyho, v Nashville, kde se seriál natáčí, bydlí.

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
zipacna

zipacna

Konečně článek, ve kterém je více informací které mě zajímají. Jsem rád za Last Man Standing, zaslouží si...
před 11 roky
Luisa

Luisa

copak se Kostičce stane, že bude vidět svou maminku? jsem zvědavá až to bolí :)
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

asi tak, takže já to naopak prožívám - negativně. s ní vyměnili i boyda, který přes léto zestárl...
před 11 roky
Další články k tématu