8. 12. 2012

Castle přivítá další hvězdu z Firefly!

Castle přivítá další hvězdu z Firefly!

Poslední dobou se o whedonovském Firefly mluví skoro na každém rohu. Zatím nejnovější informací je zpráva o hostování jedné z hvězd tohoto fanouškovského pokladu. S otevřenou náručí ji přivítá Castle, kde, jak všichni jistě víte, hraje hlavní roli Nathan Fillion alias Mal.

Zatím posledním přírůstkem do řady herců z Firefly, kteří se v Castlovi ukázali, se stala Gina Torres.

Herečka, která hrála Zoe v předčasně ukončeném, fanoušky milovaném sci-fi, bude v Castlovi hostovat v roli Samanthy Foster. Samantha je úspěšná módní ikona, která strhne všechny zábrany a ukáže svou pravou (bezcitnou a údernou) tvář v reality show typu Real Housewives.

Fanoušci se na Ginu mohou těšit ve čtrnácté epizodě, která se do vysílání dostane v únoru. Díl ponese název Reality Star Struck. Naposled se z Firefly v Castlovi objevil letos v dubnu Adam Baldwin (o jeho hostování jsme psali zde).

Kromě Firefly si Torres zahrála například ve 24 (24 hodin) nebo v Alias. V současnosti se s ní pravidelně můžeme setkávat na stanici USA Network, kde září v právním dramatu Suits (Kravaťáci).

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
_karel_

_karel_

Posbírat je všechny a začít točit Firefly II :o)
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no s takovou ještě další film bude, nebo možná restartují seriál jako filmovou sérii.
před 11 roky
Seraphine313

Seraphine313

dokud neskončí Castle, tak není šance. A vzhledem ke sledovanostem to jen tak nebude...
před 11 roky
Další články k tématu