1. 3. 2021

Seriálová výzva 2021: Březnové zadání

Seriálová výzva 2021: Březnové zadání

Nejkratší měsíc roku je za námi! Začíná březen, sníh nám pomalu taje a teploty se začínají zvyšovat… dokonce sem tam prokoukne i sluníčko. To ale neznamená, že máme zanevřít na seriály. Ba právě naopak. Nový měsíc znamená nové zadání pro výzvu.

Únor představuje symbol všech zamilovaných, slaví se Valentýn. V březnu by se také daly najít podobné slavnosti, třeba zmíněný začátek jara. My jsme se ale rozhodli vydat tento měsíc trošičku jiným směrem.

V březnu to bude rok, co celý svět ohromil koronavirus. Česko šlo tenkrát do tvrdého lockdownu a nyní to vypadá, že se na výročí vrátíme tam, kde jsme byli. Koronavirus není ale pouze místní záležitostí, pandemie se dotkla v obrovské míře také seriálů. V podstatě celá seriálová a filmová produkce před rokem dostala ze dne na den stopku. Fanoušci se museli spokojit se zkrácenými sériemi svých oblíbených seriálů v lepším případě, v tom hroším dokonce se zrušením již dříve prodloužených dílek (koukám se na tebe, GLOW!).

A mnohé seriály, jakmile mohly začít znovu natáčet, se rozhodly aktuální světové dění odrazit i ve svém příběhu.

Březnové zadání proto zní:

Epizoda, ve které se do příběhu promítne koronavirus

Opět zde platí, že jde o jakoukoliv epizodu, ne pilot. Může to být nový díl seriálu, který sledujete už několik let, pouze platí podmínka, že daný díl jste viděli nejdříve 1. března 2021. Druhou podmínkou pak je to, že musí jít o seriál, který ještě v žádné jiné kolonce výzvy letos nemáte zastoupený.

A jako vždy, ani tentokrát vás neochudíme o teaser k dubnovému zadání:

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře33zobraz všech 33 příspěvků
Litocha

Litocha

Jeden z dílů Četnických humoresek, jestli mě paměť neklame.
před 3 roky
Tesa.

Tesa.

Doteraz tie zadania boli výrazne tematicky prepojené s mesiacmi: február - Valentín, marec - corona,...
před 3 roky
Katka The Hero

Katka The Hero

Jsem ráda, že jsem si počkala. Dneska vyšla nová sezona Drive to survive a copak to tam neřeší? Koronavirus...
před 3 roky
Další články k tématu