2. 3. 2021

Superman & Lois získávají druhou řadu

Superman & Lois získávají druhou řadu

Superman & Lois (Superman a Lois) se proletí znovu v příští sezóně. Stanice The CW své čerstvé novince nadělila prodloužení pro druhou sérii. Jde o jedno z nejrychlejších prodloužení v historii stanice. Podobně se tak stalo i v roce 2014, kdy byla tehdejší novinka The Flash prodloužena pro druhou řadu dva týdny po své úspěšné premiéře.

„Fenomenální multiplatformový start seriálu nám zajistil výborná čísla v televizi i na streamu. Je to důkaz, že kreativita, tvrdá dřina a odhodlání talentovaných lidí nezůstane bez odezvy,“ uvedl ředitel stanice Mark Pedowitz v oficiálním vyjádření. „Jsme nadšeni, že jsme v letošní sezóně našli dva velké hity v podobě SaL a Walkera. Oba seriály byly prodlouženy pro další sérii spolu s dalšími 11 našimi seriály. Věříme, že nám jistě pomůžou posílit program pro příští sezónu a přinesou potřebnou sílu a stabilitu.“

Devadesátiminutová premiéra seriálu na motivy oblíbených postav z DC komiksů zajistila stanici nejlepší večer za poslední dva roky. Původní diváci (1,7 milionu) se rozrostli o další milion v připočtení sledovanosti za první tři dny od premiéry, a navíc došlo k téměř zdvojnásobení čísel v cílové skupině mladých lidí 18–34 let.

Stanice má aktuálně 13 prodloužených seriálů. Prozatím svůj osud neznají pouze novinky Kung Fu a The Republic of Sarah, které ještě neměly premiéru, a na druhou řadu čekající Stargirl.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
sandokan555

sandokan555

Pilot ked beriem ako uplne novy serial tak nebol az taky zly ako som cakal. Sice tam bolo zopar absurdit a...
před 3 roky
Litocha

Litocha

Nemůžu posoudit na vlastní oči, CW jde mimo mě, ale ta kreativita? Ve spojení s Walkerem a Supermanem?...
před 3 roky
Další články k tématu