3. 3. 2021

Simpsonovi prodlouženi, nesmrtelný seriál bude mít přes 750 dílů

Simpsonovi prodlouženi, nesmrtelný seriál bude mít přes 750 dílů

Navzdory kontroverzím posledních měsíců se slavná žlutá rodinka zdaleka neloučí. Stanice Fox dnes oznámila, že animák The Simpsons (Simpsonovi) prodlužuje pro další dvě série. Řady 33 a 34 zajistí, že tu s námi seriál bude nejméně do roku 2023 a dočká se 757 epizod.

Obě čísla znamenají, že se seriál překoná stávající rekordy.

„Woo Hoo! S troškou štěstí bude tenhle seriál starší než já,“ poznamenal sám Homer Simpson.

Dvojité prodloužení seriálu jde ve stopách předchozích dvojitých nadělování, kterých se dočkaly animáky Family Guy (Griffinovi) a Bob's Burgers (Bobovy burgery). Také samotní Simpsonovi se dočkali před dvěma lety oznámení dvou nových sezón současně.

„Všichni jsme moc nadšení z prodloužení a plánujeme spoustu velkých překvapení. Homer přijde o vlasy, Milhouse dostane kontaktní čočky a Bart oslaví desáté narozeniny už po třiatřicáté,“ uvedl v oficiálním vyjádření tvůrce Matt Groening.

Seriál za svou bohatou historii získal 34 cen Emmy. Jde o první animák, který vyhrál cenu Peabody Award a byl nominovaný na Oscara – stalo se tak v roce 2012 za krátkometrážní snímek The Longest Daycare.

Jubilejní 700. epizody se fanoušky dočkají v neděli 21. března.


Sledujete Simpsonovy? Máte radost z dvojitého prodloužení seriálu, nebo byste byli raději, kdyby tvůrci již přemýšleli o jeho zakončení?

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
phoboska

phoboska

Hm, keby tak aj Futurama mala takú dlhú životnosť
před 3 roky
fabec1222

fabec1222

Tak tam to mělo spíše také skončit tím prvním koncem
před 3 roky
_Martin_

_Martin_

Tenhle seriál je už jenom natahovaná fraška totálně o ničem.
před 3 roky
Další články k tématu