24. 3. 2021

FBI univerzum žije a rozrůstá se

FBI univerzum žije a rozrůstá se

Stanice CBS si buduje novou velkou krimi značku. Dnes oznámila, že prodlužuje své vlajkové seriály FBI a FBI: Most Wanted pro nové série. První zmíněný se vrátí se čtvrtou řadou, zatímco loňská novinka Most Wanted bude pokračovat třetí sérií.

Oba seriály se vrátí na podzim v sezóně 2021/22. V programu stanice je pak doplní novinka FBI: International, kterou dnes stanice spolu s oznámením prodloužení oficiálně objednala (o vývoji jsme vám psali již minulý měsíc).

FBI: International se divákům poprvé představí v příští sezóně ve velkém crossoveru s FBI a FBI: Most Wanted.

„FBI je nejrychleji se rozšiřující značka v televizi. Náš partner Dick Wolf našel další tvůrčí způsob, jak tento vesmír rozšířit,“ prozradila ředitelka CBS enterntainment Kelly Kahl. „FBI: International je působivé drama, které skvěle doplňuje své starší sourozence. V příští sezóně tak na diváky čeká trojitá hrozba, která se nám do programu perfektně hodí.“

Novinka sleduje elitní skupinu agentů z mezinárodní divize FBI, která cestuje po celém světě a chrání Američany, ať už jsou kdekoliv.

FBI a FBI: Most Wanted se přidávají k již dříve prodlouženým seriálům stanice – The Neighborhood, Bob Hearts Abishola a The Equalizer.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Litocha

Litocha

Mě ta "startovací" epizoda, která byla součástí FBI, nějak nepřesvědčila, takže jsem pak...
před 3 roky
sandokan555

sandokan555

Crossover epizoda bola fakt zla a ak clovek uz predtym sledoval Most wanted tak bola uplne mimo dej a aj...
před 3 roky
Michal Michalis Miki

Michal Michalis Miki

Oba seriály miluji, takže je to skvělá zpráva !:-) Jsem rád :-)
před 3 roky
Další články k tématu