15. 12. 2012

Další krok k Matce! Co bude v B&B? Glee: Rachel nahoře bez!

V Glee to začíná žhnout

Dnes budou střípky trochu bulvární. Jak by také ne, když se nám z posledního proma ke Glee doneslo, že Rachel bude v lednové epizodě uvažovat, zda se před Kurtem ukázat nahoře bez. Bude totiž chtít nacvičit scénu z role, kterou dostala.
Vzhledem k tomu, že seriál jde v devět večer a je hodnocen rodičovským ratingem TV-14, je jasné, že nepůjde o žádné porno, ale spíš scénu v pozadí, kterou bude sledovat jiná osoba, kterou bude zabírat kamera ;)

V jedenácté a dvanácté epizodě, které budou odvysílány v lednu mimo jiné uvidíme Kurtův první den v NYADĚ, a také jak bude na střední Kitty znovu flirtovat s Jakem (což se nebude líbit Puckovi).

Po mírně bulvárním úvodu (však všichni víme, proč jste sem klikli :) se raději zaměříme na trochu vážnější a jistě i zajímavější téma. Pomalu ale jistě se blíží konec seriálu Jak jsem poznal vaši matku a tak by nebylo od věci se dovědět, kdo že to vlastně ta matka byla.

Matka, Matka a zase ta Matka…

No a není tomu ani pár hodin, co přišla zpráva, že v osmé řadě HIMYM bude hostovat herečka Ashley Benson. Ti s mírně větším seriálovým rozhledem ji znají z Pretty Little Liars. A co že se o ní tak bavíme? Měla by totiž hrát dívku, do které se jeden člen party (nespecifikovaný, takže to může být Ted, Barney, ale klidně i Robin) zakouká a prožije s ní netradiční milostný románek. Co se konkrétně stane se dozvíme 21. ledna. Ale šance, že je to nová matka nebo minimálně Tedova další holka je dost vysoká.

A z Matky to není všechno. Do osmé řady se totiž vrátí dvě staré známé tváře – Ray Wise (Robinin otec) a Rachel Bilson (Tedova studentka). Společně s tímto návratem je ještě provázána zpráva jednoho z tvůrců, Cartera Bayse, který naznačil, že v následujících epizodách bude mít někdo z Tedovy minulosti velký vliv na hledání Matky…

Beauty and the Beast odhalují něco málo do příštího roku

B&B už má za sebou půlku sezóny, která byla uzavřena podzimním finále. Jedna z producentek pořadu, Sherri Cooper ale prozradila, co se plánuje na druhou půlku sezóny.

Například Tess a Evan začali pátrat po JTho identitě. V dalších několika dílech se v této příběhové lince bude pokračovat. Tvůrci plánují, že hlavně Evan se bude snažit JTho vystopovat.
A Heather, která měla jedno rande s Evanem se do něj pravděpodobně zamiluje. Tvůrci se vůbec nevyhýbají ani tomu, že by dvě sestry byly zamilované do jednoho člověka. Pravděpodobně nepůjde o nějakou velkolepou lovestory, ale své místo si v seriálu najde.

Na závěr trochu toho Brodyho…

A na konec jedna zpráva odjinud. Adam Brody se vrátí na televizní obrazovky jako hostující hvězda do seriálu House of Lies, kde bude hrát objekt zájmu Jeannie Van Der Hoovenové. Ale to není všechno. Brody bude hrát podnikatele, který vlastní společnost na výrobu sexuálních pomůcek. Sandy a Kirsten tím prý budou hodně šokované.
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Gabigail

Gabigail

Jo taky jsem to někde četla :)
před 11 roky
E Š

E Š

Toto čakanie na rozhodnutie o HIMYM ma ničí!
před 11 roky
vera.M

vera.M

A nebyla už Ashley v HIMYM někdy předtím?? Mám pocit, že chodila chvíli s Tedem.
před 10 roky
Další články k tématu