10. 5. 2021

Grey's Anatomy získává osmnáctku, vrátí se i Station 19

Grey's Anatomy získává osmnáctku, vrátí se i Station 19

Doktorský seriál Grey's Anatomy (Chirurgové) je plnoletý! Stanice ABC svůj čtvrteční dramatický hit prodloužila pro 18. sérii. Stalo se tak poté, co hlavní hvězda Ellen Pompeo podepsala novou smlouvu na další rok.

O pokračování seriálu se spekulovalo v podstatě celý rok. Olej do ohně přilévala i samotná Pompeo, která se v rozhovoru nechala slyšet: „Sedmnáctka klidně může být konečná. Zatím ještě nevíme, kdy seriál bude končit. Pravdou ale je, že to může být i letos. Aktuálně mi letos končí smlouva.“

To už ale neplatí, nová smlouva je podepsaná, takže se fanoušci se seriálem znovu setkají v programu stanice ABC na podzim, jakmile začne nová seriálová sezóna. Podle dostupných informací herečka dostane 550 000 dolarů za epizodu. V nové řadě se vrátí také Chandra Wilson a James Pickens Jr.

Stejně dobré zprávy přichází také pro diváky hasičského dramatu Station 19. Seriál byl prodloužen pro pátou sérii, vrátí se opět na podzim.

„Oba seriály odvedly skvělou práci a vzdali poctu skutečným hrdinům tím, že dodali divákům pohled na jedny z největších příběhů současnosti,“ uvedl ředitel ABC Entertainment Craig Erwich. „Krista a její tým scenáristů nám i nadále přináší skvělé vyprávění, které je základem obou seriálů, a vytváří jedny z nejdiskutova­nějších televizních momentů tohoto roku. Moc si vážíme našich talentovaných herců i štábu a děkujeme za jejich skvělou práci, díky které se můžou spojit diváci ze všech koutů světa. Těšíme se na další nezapomenutelné momenty, které se k nám dostanou v příští sezóně.“

Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Žutka

Žutka

Nevěřila jsem, že by to letos ještě prodloužili. Opravdu se divím. Ani cameo mrtvých postav mě letos...
před 2 roky
JohnDarks

JohnDarks

Celá tato série Station 19 je ODPAD! Řeší se jen floyd, BLM, uražení černoši a stupidní story ohledně feťáka...
před 2 roky
Litocha

Litocha

Ono je to ještě horší? Já jsem se neprokousala přes první dva díly první série. Takže můžu být...
před 2 roky
Další články k tématu