12. 5. 2021

This Is Us se s diváky rozloučí

This Is Us se s diváky rozloučí

Jeden z nejpopulárnějších seriálů současnosti zná datum svého konce. Stanice NBC dnes oznámila, že se This Is Us (Tohle jsme my) s diváky rozloučí po nadcházející šesté sérii. Zprávu potvrdil tvůrce Dan Fogelman, který od začátku počítal s příběhem rozloženým do šesti sérií.

This Is Us byl takto koncipován od samotné prvotní fáze, kdy ho stanice NBC s šestiletým plánem koupila. Seriál byl před lety prodloužen pro tři série, které mu právě šest sezón zajistí. Ruku v ruce s tím zároveň příští rok skončí také smlouvy herců.

Fogelman se v průběhu let opakovaně vyjadřoval, že seriál bude mít jen šest sérií. „Tehdy se příběh Pearsonů uzavře,“ uvedl znovu loni na jaře.

Seriál měl premiéru v roce 2016 a ihned se z něj stal velký hit, zamilovali si ho diváci k televizní kritici. Za svůj běh získal několik nominací na Emmy v hlavní kategorii nejlepšího dramatu. I po pěti letech zůstává nejsledovanějším pořadem stanice.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
ragelly

ragelly

😍 Tak na tenhle maraton se neskutečně těším. Schválně jsem si neotvírala žádné spoilerové články, co...
před 2 roky
vevisek

vevisek

Tak tohle mě na jednu stranu strašně mrzí, protože je to úžasný seriál. Na druhou stranu ale uznávám tvůrce,...
před 2 roky
Další články k tématu