14. 5. 2021

Na stanici The CW poběží seriály sedm dní v týdnu

Na stanici The CW poběží seriály sedm dní v týdnu

Není to tak dávno, co jsme se museli u CWčka spokojit pouze s pěti seriálovými večery – pondělí až pátek. Teprve před třemi lety stanice rozšířila program s původní tvorbou také na nedělní večery. Nicméně od podzimu, tedy od sezóny 2021/22, už nedostaneme žádný oddych, seriály totiž poběží nepřetržitě od pondělí do neděle.

K sedmidennímu vysílání se stanice vrací poprvé po 27 letech. Na diváky čeká 14 hodin vlastních pořadů týdně, seriály běží vždy po dvou od osmi do deseti hodin večer. Je to pouze o jednu hodinu méně, než má o poznání větší stanice Fox.

Zbylé stanice velké pětky, tedy ABC, CBS, Fox a NBC, v sobotu večer vlastní tvorbu nevysílají. Sobota je obecně večer, který je poslední dvě dekády v podstatě opuštěný a věnovaný spíše sportům, reprízám a zpravodajským magazínům.

Konkrétní podobu svého programu stanice oznámí během Upfronts v příštím týdnu. Očekává se, že v sobotu poběží pravděpodobně reality shows nebo nakoupené seriály od jiných stanic (převážně z Kanady). Nicméně přesto může sobotní večery využít pro navýšení propagace svých seriálů, a to jak na samotné stanici, tak i na digitálních platformách.

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Seraphine313

Seraphine313

Tak tomu se docela divím s tím, jak CWčku za posledních pět let klesly ratingy.
před 2 roky
ragelly

ragelly

Myslím, že oni už tak moc nekoukají na sledovanost v TV, ale spíš na online dosah, a na streamu...
před 2 roky
Další články k tématu