25. 12. 2012

Svět pilotů: ABC láká na známá jména

Svět pilotů: ABC láká na známá jména

Zach Braff, Ben Stiller či Adam Goldberg. Všichni tentokrát pouze za kamerou. ABC si nakoupila komediální projekty právě od těchto známých pánů. Jestli se některý z nich někdy dostane do televize… těžko říct. Možná. Jestli bude úspěšný? Spíše ne. Ale třeba nás konečně jednou někdo dokáže pořádně překvapit a vytvořit kvalitní komedii, která bude nástupcem již dohořívajících veteránů.

Co si tedy ABC připravilo?

Garage Bar

Zach Braff se vrací ke komediím, tentokrát ovšem v roli scénáristy a režiséra. Herec ze Scrubs předhodil ABC komedii Garage Bar.

V Garage Bar se zkombinuje pracovní nápad se srdečným humorem, který je charakteristický pro hercův film Garden State. Skupinka přátel zjistí klady a zápory slávy, když se jeden z nich náhle stane slavnou popovou hvězdou.

Nepojmenovaný projekt

Půlhodinový projekt, který čerpá ze života herce Johna Leguizama, z jeho manželství, rodinného života a toho, jak trapně se cítí mezi smetánkou New Yorku. Objeví se jeho bohatá žena, přátelé z mladých let, kdy vyrůstal v Bronxu, jeho matka a dědeček, kteří se ho snaží znovu zlákat ke svým latinským kořenům, a vlastní děti, o kterých si myslí, že jsou příliš rozmazlované a ztrácí pojem o realitě.

Leguizamo se chopí scénáře, pomůže mu s ním výkonný producent Family Guy (Griffinovi), Chris Sheridan.

How the F Am I Normal

ABC objednala rovnou pilot komedii How the F Am I Normal, půlhodinové komedii od Adama Goldberga. Režie se ujme Seth Gordon.

Rodinný projekt zasazený do 80. let pojednává o kontrolující matce a výbušném otci, kteří milují své tři geekovské děti tak moc, že nemůžou snést to, že už jsou skoro dospělé.

Alex + Amy

Diablo Cody, tvůrkyně filmu Juno a seriálu United States of Tara, prodala scénář k Alex + Amy.

Alex + Amy je komedie o romanci mezi ctižádostivým dvaadvacetiletým mužem a dvaatřicetiletou ženou, kteří jsou šíleně zamilovaní a kteří se zrovna přestěhovali do společného bytu.

You're Not Doing It Right a Between Two Kings

Produkční společnost Bena Stillera, Red Hour Television, prodala ABCčku dva komediální projekty.

You're Not Doing It Right vytváří a hlavní roli hraje „Michael Ian Black“. Jde o komedii o moderním manželství a rodičovství a ukazuje, co se stane, když se jednoho dne probudíte, kouknete se kolem sebe a nepoznáváte život, který žijete.

Hlavní postavou v Between Two Kings je rozvedený a oddaný otec, kterému byl svěřen do péče jedenáctiletý syn. Oba se přestěhují k narcistickému otci hlavního hrdiny. Muž neví, o koho se starat dřív, zda o svého sebestředného otce, či o malého syna.

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Judita

Judita

Nemůžu si pomoct, ale Garage Bar ani Alex and Amy nezní vůbec špatně. Chápu, že se to asi nedožije ani první...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no podle popisu bych dala šanci garage bar, tomu z osmdesátek a tomu poslednímu. nevidím v tom ale...
před 11 roky
Další články k tématu