18. 5. 2021

Trailery na ABC novinky: Queens, Wonder Years, Maggie a další

Trailery na ABC novinky: Queens, Wonder Years, Maggie a další

Stanice ABC zveřejnila krátké teasery na své nadcházející novinky. Vyberete si?

Queens

Čtyři ženy po čtyřicítce dlouho nebyly v kontaktu. Nyní se však rozhodnou znovu dát dohromady a oživit svou někdejší obrovskou slávu, kterou získaly v 90. letech jako hip-hopová skupina Nasty Bitches.

The Wonder Years

Příběh se odehrává na konci 60. let a sleduje rodinu ze střední pracující třídy, která žije v Montgomery v Alabamě, očima dvanáctiletého Deana. S moudrostí, kterou získá v dospělosti, Dean vzpomíná na momenty plné naděje i humoru, které prožil v dětství, a ukazuje, jak jeho rodina našla svá báječná léta v této bouřlivé proměnlivé době.

Abbott Elementary

Skupinka odhodlaných a nadšených učitelů se spolu s ředitelem vydává do veřejné školy v Philadelphii. Zde musí čelit různým překážkám, ale jsou odhodláni pomoct studentům vzdělávat se a uspět v životě. I když jich je málo a nemají dostatek finančních prostředků, svou práci milují… i když nemají zrovna v lásce postoj zdejších učitelů, co se vzdělávání dětí týče.

Maggie

Maggie mladá žena, která se snaží vypořádat se životem jakožto médium. Hrdinka často vidí osud svých přátel, rodičů, klientů i náhodných kolemjdoucích na ulici. Když ale náhodou zahlédne střípek vlastní budoucnosti, je nucena začít žít v přítomnosti.

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Olivia Caroline Jones

Olivia Caroline Jones

Queens: Hned jsem si vzpomněla na nedávné Girls5Eva, které mě fakt zklamalo a nebavilo. Queens působí...
před 2 roky
sandokan555

sandokan555

Queens: Vyzera to strasne, nemam rad tu hudbu a uz vobec nie preafektovane "nasty Bitches". The...
před 2 roky
Kyra01

Kyra01

Zaujala ma len Maggie, vyzerá to na celkom vtipnú a pohodovú oddychovku.
před 2 roky
Další články k tématu