29. 12. 2012

Reality střípky: Cowell už nechce Britney Spears ani vidět!

Divíte se bulvárnímu nadpisu? Tak se nedivte.

Britney Spears se v druhé sezóně amerického X Factoru neosvědčila, a proto se Simon Cowell rozhodl, že ji z celé show vykopne. A to přitom producenti plánovali její výrazně delší působení v soudcovském křesle. Cowell to komentoval slovy, že chtěl bláznivou Britney a přitom dostal nudnou Britney.

Ze soutěže se tak poroučeli oba noví soudci i L.A. Reid, který soudcoval jak v druhé, tak i v první sezóně. Reid sdělil světu, že by se rád věnoval své nahrávací společnosti, Demi Lovato sice oficiální vyhazov nedostala, na Twitteru ale sdělila, že se do další série nevrátí.

X Factoru ale akvizice Britney Spears moc nepomohla – finále soutěže se ve sledovanosti propadlo oproti první sérii o 18 % na 9,6 mil. diváků. Pro třetí řadu tak Cowell bude hledat zbrusu novou soudcovskou porotu.

A co nové reality shows Velké pětky?

Nezahálejí. Jedna z nich – The Job stanice CBS už dokonce dostala svůj timeslot. Bude se vysílat v pátek v 8 hodin, takže zaplní díru po podobně laděné reality show Undercover Boss, která se na obrazovky vrátí až 19. dubna.

Co je ale zajímavější, CBS využije The Job jako naháněče diváků pro šest epizod nového seriálu Golden Boy, který bude mít premiéru v úterý 26. února v 10 hodin, a po dvou epizodách, 8. března, se přesune do stálého timeslotu v pátek v 9, právě za The Job.

A o čem že The Job je? Tým soutěže cestuje po celých Spojených státech a vybírá soutěžící, kteří potom budou usilovat o práci v top společnostech. V každé epizodě se představí 5 kandidátů, kteří budou v soutěžních kolech eliminováni, než zbyde jeden. Průběh soutěže sledují zástupci třech utajených společností z různých odvětví, kteří mohou v jakoukoliv chvíli a kterémukoliv soutěžícímu nabídnout práci. Ten může buď přijmout nebo odmítnout a pokračovat v soutěži.

Show moderuje Lisa Ling a produkuje Mark Burnett, o kterém jsme nedávno psali v souvislosti s dokončením jeho životního díla – minisérie The Bible.

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
amelia.cz

amelia.cz

Britney mi přišla taková nějaká a Demi mám ráda, líbila se mi jak se špičkovala se Simonem. Ale koučování...
před 11 roky
LittleLexi

LittleLexi

Pro obsazení Britney do X Factoru jsem od začátku měla tři slova: The Voice, bi*ch! :D
před 11 roky
Frozen99

Frozen99

Ale musíš uznat, že ty její ksichty za to stály :D Jinak Brit nedostala vyhazov, protože měla smlouvu...
před 11 roky
Další články k tématu