25. 6. 2021

Jensen Ackles vyvíjí prequel k Supernatural

Jensen Ackles vyvíjí prequel k Supernatural

Stanice The CW ještě není ochotná pustit kluky Winchesterovy k vodě. Bylo oznámeno, že vyvíjí prequel k patnáctisezónnímu veteránovi Supernatural (Lovci duchů), který nese název The Winchesters.

Projekt je aktuálně ve fázi vývoje, dostal objednávku na vytvoření scénáře. Příběh se bude točit okolo rodičů Deana a Sama.

Potenciální novinku produkuje hvězda původního seriálu, herec Jensen Ackles, spolu se svou manželkou, herečkou Danneel Ackles. Jensen si zároveň zopakuje roli Deana, který zde bude působit jako vypravěč. Scénáře se chopí výkonný producent Supernaturalu Robbie Thompson.

Před Samem a Deanem tu byli John a Mary. Příběh je vyprávěn z perspektivy Deana a fanoušci se dočkají dosud neprozkoumaného milostného příběhu o tom, jak se John a Mary setkali a jak riskovali vše, aby zachránili svou lásku i celý svět.

„Když Supernatural završil svůj patnáctiletý běh, věděli jsme, že to není konec. Protože jak se tvrdí v seriálu, nikdy nic skutečně nekončí, že? uvedl Jensen. "Když jsme s Danneel založili společnost Chaos Machine Productions, věděli jsme, že první příběh, který chceme vytvořit, je příběh Johna a Mary Winchesterových neboli původ Supernaturalu. Vždycky jsem měl za to, že by Dean chtěl vědět více o vztahu svých rodičů a jak k němu došlo. Takže se mi moc líbí myšlenka, že tu s námi na této cestě bude.“

Pokud projekt projde až do seriálové fáze, stanice The CW bude mít v programu opět obě hlavní hvězdy – Jasena v roli vypravěče u této potenciální novinky a Jareda jako hvězda Walkera. Pokud vám Jensen aktuálně chybí, nezapomeňte mít v hledáčku premiéru třetí řady The Boys, kde se objeví jako Soldier Boy.


Chybí vám Supernatural? Jak se vám zamlouvá nápad na prequel? Dali byste případně seriálu šanci, kdyby ho stanice objednala?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
andrea168

andrea168

Tak doufejme
před 2 roky
Eviik

Eviik

Že by se jim konečně povedl nějaký spin-off? Dokud neuvidím, neuvěřím! Jestli to bude tak rozplizlé jak...
před 2 roky
ragelly

ragelly

Hele, prý bylo nějaké (ne až tak) zákulisní drama mezi Jaredem a Jensenem :D Takže Jared napsal, že to jsou...
před 2 roky
Další články k tématu