20. 7. 2021

Anketa: Girls Just Want to Have Fun (nominace 20)

Anketa: Girls Just Want to Have Fun (nominace 20)

O dámách, ale rozhodně ne pouze pro dámy. Nová anketa startuje a tentokrát se tematicky zaměříme na seriály, kde je mužská dominance výrazně oslabená. Badass hrdinky nepotřebují za zády chlapa, aby nepřátelům nakopaly zadky. Seriály zas a znova dokazují, že i s ženskou hlavní hrdinkou se dá vymyslet parádní příběh, který baví mnoho sezón.

Žánrově není anketa nijak omezena. Najdeme tu vše od sitcomů, přes akční až po upírské seriály. A že jich není málo! Půjde o naši dosud největší anketu – v základním kole se utká o postup neskutečných 180 seriálů!

struktura ankety

I tentokrát vyzkoušíme trošku něco nového. S fruikem jsme se dohodli, že tuto anketu uděláme po skupinkách po více soutěžících tak, jak to bývá u prvních nominačních kol. 180 soutěžících jsme náhodně rozdělili do třiceti skupin po šesti. Z nich postoupí vždy čtyři do dalšího kola, kde opět budou náhodně rozlosováni do skupin po pěti soutěžících, kde dál postoupí tři s nejvyšším počtem hlasů. Takto bude systém probíhat i dál, až se dostaneme k top 12, které dáme do duelů každý s každým a sestavíme konečné pořadí.

Určitě to budou nervy, zvlášť když se vám i v pozdějších kolech sejdou ve skupině dva (nebo více) oblíbené seriály. Ale nepostupuje jen jeden, takže se můžete vždy s čistým svědomím rozhodnout, komu dát hlas, a pak doufat nebo propagovat ve snaze zajistit i ostatním dostatek hlasů.

hlasování

Ankety jsou otevřené vždy tři dny po vydání článku, takže hlasujte zavčas, abyste svým oblíbencům zajistili lepší šance na postup! Jak jste mohli vidět z výsledků a statistik minulých anket, skutečně každý hlas se hodí, někdy to dokonce končí i nerozhodně.

dnešní soutěžící

Hodnocení na SerialZone.cz Hodnocení na SerialZone.cz Hodnocení na SerialZone.cz Hodnocení na SerialZone.cz Hodnocení na SerialZone.cz Hodnocení na SerialZone.cz
Anketa
Který seriál s hlavní ženskou hrdinkou máte nejraději?
Für alle Fälle Stefanie
(8 % – 59 hlasů)
Scandal
(20 % – 141 hlasů)
In the Dark
(8 % – 59 hlasů)
Witches of East End
(17 % – 118 hlasů)
Shadowhunters
(40 % – 275 hlasů)
Proven Innocent
(7 % – 43 hlasů)
celkem hlasovalo 695 lidí, anketa byla ukončena 23. 7. 2021
Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
phoboska

phoboska

Obvs 😏 [img]https://www.tvovermind.com/wp-content/uploads/2017/03/Olivia-Pop-GIFs-2.gif[/img]
před 2 roky
darbak

darbak

Tak to je zajímavé, na hranici postupuje/nepostupuje jsou Für alle Fälle Stefanie a In the Dark se stejným...
před 2 roky
ragelly

ragelly

Uvidíme, něco se určitě vymyslí :)
před 2 roky
Další články k tématu