28. 12. 2012

Zimní novinky a jejich trailery (2013)

1600 Penn

Už v prosinci, konkrétně 17., byl odvysílán první díl letošní komediální novinky 1600 Penn. Ta je o prezidentské rodině, především pak o jejich nezbedném synáčkovi. Druhého dílu se dočkáme 10. ledna.

Ripper Street

V zimním období se dočkáme i nějaké té britské novinky. Na BBC přichází Ripper Street. 30. prosince na BBC One, 19. ledna na BBC America.

Star Wars Detours

5. ledna se podíváme do vzdáleného vesmíru. Tam totiž žijí známé postavičky ze Star Wars celkem všedním životem…

Deception

O dva dny později, tedy 7. ledna, na obrazovky NBC zavítá Revenge 2. Ehm chtěl jsem napsat Deception. Každopádně milovníci soapek budou nadšení. Vražda, intriky a tak dále…

Banshee

Co se stane, když se zločinec stane šerifem? Uvidíme na Cinemaxu od 11. ledna.

Carrie Diaries, The

14. ledna se podíváme, jak vypadalo mládí Carrie Bradshawová v prequelu Sexu ve městě. The CW totiž odhalí Carrie Diaries.

Legit



Nová komedie od FX. Teaser toho o ní vypovídá asi tolik, jako její popis, ale vypadá to celkem zábavně. Jen bych nechtěl překládat titulky z odposlechu…

Following, The

Following je rozhodně seriál s nejzajímavějšími plakáty pro tento rok. A přitom jejich sdělení je tak prosté. I sérioví vrazi mohou mít kamarády a fanoušky… Přesvědčit se o tom budeme moci 21. ledna na FOXu.

Americans, The

Druhý seriál ze stáje FX a opět to vypadá zajímavě. Tentokrát je to drama, které by se dalo zjednodušeně popsat jako Homeland během studené války z Brodyho pohledu… Fanoušci tohoto žánru již kroužkují 30. ledna ve svých kalendářích.

Do No Harm

Jekyllo-hydeovské schéma už je v seriálech celkem provařené. To ovšem nebrání NBC si ho taky vyzkoušet. Přes den vzorný doktor, ale v noci se jeho těla ujme druhá osobnost, která tak spořádaná rozhodně není.

Monday Mornings

Doktoři. Zase doktoři. Ale tentokrát rozhodně nejsou neomylní a kolegové je to nechají pěkně vyžrat na každotýdení konferenci Morbidity and mortality.

Zero Hour

Nacisti, spiknutí, únos, hon za pokladem a k tomu všemu jeden skeptik, který musí uvěřit, aby mohl zachránit svou ženu… ABC se teda pěkně rozdovádělo. Co z toho nakonec bude uvidíme na Valentýna (to jest pro nezamilované skeptiky 14. února).

Cult

Tohle vypadá jako The Following křížený s Zero Hour pro děti (protože to poběží na The CW). Porovnávat můžeme začít 19. února.


Tak co vás nadchlo a co vás vůbec nevzrušilo? Pochlubte se v diskuzi…

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře33zobraz všech 33 příspěvků
Pay-Track

Pay-Track

Jsou tam jistě zajímavé počiny, každý si najde něco... Ale zaujala mě jedna taková věc, nevím jestli si toho...
před 11 roky
Rosanna

Rosanna

Zaujali ma Cult, The Following, Deception a The Carrie Diaries. Do No Harm tiež skúsim :).
před 11 roky
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Určitě zkusím Cult, už kvůli Robertu Knepperovi, který umí výborně hrát vrahy, takže se máme na co těšit :)...
před 11 roky
Další články k tématu