12. 2. 2013

Casting: Sarah Chalke opět míří do nemocnice a další

Castingů není nikdy dost. Dnes odpoledne tu máme další trojici seriálů, které se dočkají návštěvy nějaké té hvězdičky. Jde o Magic City, Grey's Anatomy (Chirurgové) a The Killing.

Magic City (Město divů)

Magic City přidává další slavnou osobnost do svého hvězdného obsazení. Druhá řada tohoto kritiky opěvovaného seriálu přivítá legendárního rappera Ricka Rosse.

Ross ztvární „Butterballa“, majitele ilegálního kubánsko-amerického sázkařského domu v Miami. Je to jeden z tzv. „bolitas“, kterých je v Miami celá řada. Není překvapením, že Ben „Řezník“ Diamond (Danny Huston) z těchto neschválených provozů získává své podíly.

Ross si udělal jméno na rapové scéně v roce 2006, kdy se jeho album Port of Miami dostalo na špičku hudebních žebříčků. Od té doby vydal další tři alba, poslední v roce 2012. Ross je velkým fanouškem seriálu, loni navštívil natáčení a setkal se s tvůrcem Magic City, Mitchem Glazerem, který pro něj speciálně vytvořil roli.

Druhá řada odstartuje na stanici Starz v létě 2013.

Grey's Anatomy (Chirurgové)

Že by herečce Sarah Chalke chyběl doktorský plášť? Vypadá to, že ano! Od konce Scrubs, kde devět let hrála doktorku Eliott Reid, už nějaký ten pátek uplynul. Chalke se nyní hlásí do Grey's Anatomy.

Herečka se objeví na jaře. Docela by se nabízelo, aby hrála doktorku, ovšem oficiálně to potvrzeno není. Zatím se netuší, zda bude lékařka, nebo pacientka, jisté však je, že se zdrží pouze na jednu epizodu.

Její díl se bude vysílat někdy na jaře, je dost možné, že se v éteru potká s jejím novým seriálem How to Live with Your Parents for the Rest of Your Life, který na ABC začíná 3. dubna. Chalke se zde objeví v hlavní roli svobodné ženy, která se přestěhuje zpět k rodičům.

The Killing

Třetí série naší slavné oživlé mrtvolky The Killing získala novou hlavní postavu. Max Fowler na sebe vezme roli Twitche, sexy, roztomilého teen kluka z ulice, který ovšem umí být pořádně manipulativní.

Nová série se bude odehrávat rok po finále dvojky. Hlavní náplní bude jediná záhada, která, na rozdíl od vraždy Rosie, bude vyřešena během následujících dvanácti epizod.

Kromě herců Mireille Enos a Joela Kinnamana se vrátí také výkonná producentka, scénáristka a showrunnerka seriálu, Veena Sud.

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Salem

Salem

Sarah Chalke hrála vlastně i v HIMYM doktorku
před 11 roky
Miriisek

Miriisek

To je pravda Sal3m asi hraje vždycky doktorku :-) tak uvidíme v GA
před 11 roky
Další články k tématu