9. 1. 2013

Střípky: Okrouhané Revolution i příběh Sněhurčiny matky

V dnešních střípkách si představíme plány v Once Upon a Time, uvedeme na pravou míru, jak to vypadá s dovolenou herečky z Blue Bloods, přineseme nemilou zprávu pro fanoušky Revolution a v neposlední řadě se vrátíme do loňské sezóny se sitcomem I Hate My Teenage Daughter.

Once Upon a Time

Nebyly by zlé macechy, kdyby nebyly bývalé manželky. Pohádka ABC, Once Upon a Time, brzy divákům představí dosud neviděnou andělskou královu, která porodila Sněhurku kdysi dávno předtím, než se moci ujala zlá Regina.

„Příběh o Sněhurce většinou začíná tím, jak se jí zlá macecha chce zbavit,“ říká výkonný producent seriálu, Edward Kitsis. „Napadlo nás, že by mohlo být zábavné prozkoumat dobu před tím, ukázat, jaká byla Sněhurčina máma. Její jméno je Eva a právě ona je osobou, která Sněhurku naučila být Sněhurkou.“

Eva se objeví ve dvou epizodách na konci února nebo na začátku března. V těchto dílech si roli malé Sněhurky zopakuje Bailee Madison. Producent Adam Horowitz už nyní láká: „Sněhurčina matka má překvapivé pouto s někým, koho dobře známe.“

V seriálu se také chvíli zdrží Neal Cassidy, otec Henryho. Jeho představitel, herec Michael Raymond-James to v neděli potvrdil na svém Twitteru. Podle jeho vyjádření se objeví ve všech zbývajících epizodách druhé série a je také šance, že bude pokračovat i ve třetí řadě.

Revolution a Deception

NBC se rozhodlo, že svým novým dramatům Revolution a Deception ubere několik epizod.

Deception mělo původně naplánovaných třináct dílů. Jak se ale vyjádřil výkonný producent seriálu Gail Berman, prezident stanice Bob Greenblatt se rozhodl, že všechny epizody pojedou bez přestávky v řadě. Je jich jen jedenáct, protože není k dispozici třináct volných týdnů za sebou.

To samé platí pro Revolution. Greenblatt se na panelu NBC během TCA vyjádřil, že zbývá odvysílat deset epizod. Jelikož deset už máme za sebou, součet dává dvacet místo původně slíbených dvaadvaceti. Mluvčí NBC posléze potvrdil, že opravdu zbývá pouhých deset dílů.

Blue Bloods

Co původně vypadalo jako dočasná dovolená, se nyní změnilo v konečnou věc.

Zdroje potvrdily, že herečka Jennifer Esposito, která v říjnu ze seriálu odešla, si tuto sezónu již roli detektivky Jackie Curatoly nezopakuje. A nezopakuje si ji ani tu příští. Ani tu další.

V říjnu CBS vydalo prohlášení, že herečka požaduje velmi limitovaný natáčecí plán, na který stanice nemůže přistoupit, proto její postavu prozatím ze seriálu vypouští.

Herečka se ohradila s tím, že CBS ví o její nemoci a doporučení doktora a osočila stanici, že jí brání v jiných pracovních příležitostech během neplacené dovolené.

Od jejího zmizení z obrazovek místo za detektivku Curatolu zaplňují střídavě Megan Ketch a Megan Boone.

I Hate My Teenage Daughter

Na závěr tu máme krátkou zprávu o epizodách loňského propadáku, sitcomu I Hate My Teenage Daughter.

Loni bylo natočeno třináct dílů seriálu, ale stanice FOX jej po sedmi odvysílaných nadobro odebrala z programu.

Zbylých šest epizod se nyní vysílá na Novém Zélandu – osmá už je venku, zbytek se postupně také objeví.


Názory? Rozhořčení nad sníženým počtem epizod u Revolution? Těšing na Sněhurčinu mamku? :)

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Majef

Majef

Tak oni mě furt na něco natěšují! :D To není fér, já pak nemohu ani dospat :D jsem zvědavá na mamku Sněhurky.
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no rampelníka by podle mě čekal každý, tak hádám spíš krále george nebo možná midase. dokážu si představit,...
před 11 roky
ragelly

ragelly

Jim jde jen o to, že ho nemají kam plácnout. Nechtějí ustoupit od toho, že to budou vysílat bez...
před 11 roky
Další články k tématu