7. 1. 2013

Soutěž pro překladatele - výsledky a nový start

Soutěž pro překladatele - výsledky a nový start

V létě minulého roku jsme přišli se soutěží, jenž byla vlastně pokusem ocenit ty, kteří se pravidelně starají o zábavu většině fanoušků seriálů. Samozřejmě mám na mysli překladatele a další, co se na překladech podílejí. S koncem minulého roku skončila podzimní část soutěže a my vám nyní přinášíme její výsledky.

Výhercům patří velká gratulace a jménem všech fanoušků také dík za práci, kterou dělají. Garantem a sponzorem cen pro podzimní kolo byl tradičně Comicspoint, který pravidelně zásobuje i náš Giftshop. Pravidla pro účast v soutěži naleznete na stránce k tomu určené. Nové ceny tam naleznete během zítřka.

Zároveň s tím vším samozřejmě můžeme oznámit, že nové kolo bylo zahájeno k 1.1.2013 a ukončeno bude poslední březnový den.

Nejstahovanější překladatel – xtomas252

Seriály, na jejichž překladu se xtomas252 podílí, mají zjevně na SerialZone slušný počet fanoušků. Ti mu díky tomu zajistili zasloužené vítězství v této kategorii. Je slušné zmínit, že toto vítězství rozhodně není náhoda. Jestlipak se mu podaří svou pozici obhájit i v dalším kole?

Překladatel s nejvíce díky – channina

Naštěstí za překlady nezapomínáte děkovat a to je dobře. Jak jinak svou oblíbenou překladatelku za její práci ocenit? Takhle jí alespoň můžete pomoci k výhře pěkné ceny :) Co v zimní části? Bude v úspěšném tažení pokračovat?

Překladatel s nejvíce překlady – haroska

Haroska se rozjela, v letním kole bodovala díky vaší podpoře s nejvíce díky, nyní se propracovala dopředu díky záběru, který měla na podzim. Uspěje i v zimní části?

Náhodně vylosovaný účastník – Maarek753951

Všichni výherci si odnášejí parádní komiksy. Ten, kdo nevyhrál, má novou šanci v probíhajícím kole. Neváhejte, šanci má opravdu každý. Může se vás usmát i štěstí, nikdy nevíte :)

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
channina

channina

A já taktéž všem děkuji :)
před 11 roky
zuzu123

zuzu123

Taky gratuluju.:)
před 11 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

Gratuluji vítězům a samozřejmě děkuji i za jejich práci na titulcích :)
před 11 roky
Další články k tématu