9. 1. 2013

Dexter v osmé sérii představí dvě nové postavy

Dexter v osmé sérii představí dvě nové postavy

Je tu začátek konce. Triller stanice Showtime, jeden z jejích největších úspěchů, představí v osmé a pravděpodobně poslední sérii dvě nové postavy. A obě budou znamenat velké trable pro naše hlavní duo. Řeč není o nikom jiném, než o Dexterovi (a Deb).

Do hry se dostane čtyřicetiletý herec, který ztvární postavu Jacoba Elroye, okouzlujícího a přímočarého bývalého policistu, který nyní pracuje ve vlastní firmě jako soukromé očko. Je velká šance, že si ho Angel najme, aby Jacob zjistil, SPOILER
kdo zabil jeho bývalou manželku.

Další postavou je doktorka Evely Vogel, impozantní a důvtipná psychiatrička před šedesátkou, která pomáhá vytvářet profily kriminálníků. FBI si ji pravděpodobně zavolá, aby analyzovala SPOILER
vraha LaGuertové.

Teď už zbývají jen otázky. Kdo by se do těchto rolí hodil? Bude Showtime skutečně schopné Dextera po osmi letech odepsat? Jak by seriál měl skončit? O své teorie se podělte v diskuzi ;)
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
kacka.irena

kacka.irena

tak to já měla naopak. Teda velmi mě překvapilo, že »SPOILER«. Ale stejně mě mrzelo, jak to s ní...
před 11 roky
Boučis

Boučis

Já jí v 7 řadě bral, ale nemůžu si zvyknout že Yvonne hraje vyšinutou bloncku. Mám ji zafiksovanou...
před 11 roky
Anne89

Anne89

Já si teda myslím, že se vrátí určitě a možná zatopí Dexterovi.. hrozně se těším, ale konec obrečím..
před 11 roky
Další články k tématu