11. 2. 2022

Novinka pod lupou: The Curse (Channel 4)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Curse
Žánr komedie, retro
Stanice Channel 4
Premiéra 6. 2. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 24 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Příběh se odehrává v Londýně na počátku 80. let. Sledujeme partu beznadějných malých podvodníčků, kteří se vlastní hloupostí a špatným úsudkem zapletou do jedné z největších loupeží zlata v historii.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ne. Ne, ne, ne. Tohle není pro mě. Je to přesně takové, jaké si to po přečtení obsahu představíte. Parta největších ztroskotanců neví, která bije, najednou musí vymyslet geniální plán ve snaze snadno a rychle vydělat miliony.

Postavy jsou opravdu tragické, jedna vedle druhé. Není tady vůbec nikdo, kdo by stál za zmínku jako světlá jiskřička naděje, že by mohl přinést alespoň špetku zábavy. Jejich vzhled, hlas, styl mluvy – to pochopíte, hned jak si seriál pustíte. Pro mě téměř nesnesitelné.

Samotný příběh mě taky neoslovil. Mám ráda seriály o zlodějíčcích, ale musí to být chytří inteligentní lidé, kteří dokážou vymyslet nějaký perfektní plán. Těším se na Leverage, těším se na La Casa de Papel. Tohle? Prostě ne.

  • krátká stopáž (ale i tak to bylo víc jak dost)
  • postavy a jejich inteligence
  • styl humoru
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu