18. 1. 2013

Herec z Twilight míří do Beauty & the Beast a další castingy

Dnes vám přinášíme další dávku nových castingových informací. Kdo zavítá do Scandal, Beauty and the Beast, do Hannibala a nové komedie Michaela J. Foxe? Mrkněte ;)

Scandal

Grey's Anatomy do Scandal. Scottovi Foleymu se u Shondy očividně líbí.

Bývalý krasavec z Grey's se přidává k hereckému obsazení Scandalu. Podrobnější informace o jeho roli zatím nejsou známé (jak jinak, poslední dobou je to skoro pravidlo). Zdroje ale potvrzují, že se objeví někdy ke konci současné druhé série a bude hrát klíčovou roli v hlavní dějové lince.

Jen chvíli poté, co herec na konci roku 2011 skončil své dvouleté působení v Grey's, se o něm Shonda Rhimes láskyplně vyjádřila: „Milujeme Scotta Foleyho. Kdybychom mohli, tak si ho v Grey's Anatomy necháme napořád.“

Toto obsazení přichází dva měsíce poté, co stanice FOX pozdržela produkci nové komedie The Goodwin Games, kde Foley hraje jednu z hlavních rolí. Podle prezidenta stanice, Kevina Reillyho, se sedm plánovaných epizod objeví na obrazovkách pravděpodobně v létě.

Beauty and the Beast

CW obsadilo herce z populární filmové ságy Twilight (Stmívání)! A dokonce do více epizodní role!

Edi Gathegi se k tomuto romantickému krimi dramatu přidává jako Kyle, agent tajné organizace, s perfektním vzhledem a instinkty, které mu jeho práci velmi ulehčují. Kyle nemá rád, když mu někdo plýtvá drahocenným časem, a bez problémů dokáže najít cestičku ke slabostem daného člověka a znásobit je.

Gathegi byl obsazen jen pár dní poté, co prezident CW, Mark Pedowitz, chválil seriál pro jeho tvůrčí směr: „Jsme potěšeni tím, kam seriál směřuje z tvůrčího hlediska. Věříme, že má před sebou dlouhou cestu. Zatím neoznamujeme zrušení či obnovení pro druhou sérii, ale podle reakcí fanoušků si myslíme, že jsme v Beauty and the Beast objevili s Cat a Vincentem nový klasický milostný příběh.“

Hannibal

Nejnovějším přírůstkem tohoto již poměrně slušně postavami zaplněného seriálu je herec Lance Henriksen.

Veterán z The Aliens bude v novince Hannibal hostovat jako… někdo. Netušíme ani jméno, ani o koho půjde. Ven se dostaly zatím jen zprávy o tom, že tu bude, to nám nyní musí stačit.

Herec se tak přidává k mnoha známým lákavým jménům, které se v první sérii této napjatě očekávané novinky objeví. Kromě jiného to bude Gillian Anderson (X Files), Gina Torres (Firefly) nebo Caroline Dhavernas (Wonderfalls).

Hannibal zatím nemá přesné datum premiéry, nicméně prezident NBC, Robert Greenblatt, řekl během tiskovky TCA, že se na obrazovkách objeví pravděpodobně na konci sezóny, protože podle něj seriál krásně zapadne do letního programu.¨

Nepojmenovaná komedie Michaela J. Foxe

Už by tomu taky mohli dát název, když to má jistých dvaadvacet epizod… No nic, to není důvodem tohoto střípku :)

Komediální herečka Katie Finneran, kterou si čerstvě můžete pamatovat ze sitcomu I Hate My Teenage Daughter, byla obsazena do hlavní ženské role v tomto novém seriálu, který se na obrazovkách objeví od podzimu 2013 na NBC.

V této komedii inspirované životem Foxe, si Finneran zahraje narcistickou, svobodnou a nepracující sestru hlavního hrdiny Mikea.

Další obsazenou je Betsy Brandt (Breaking Bad). Ta získala roli Mikeovy věrné manželky Annie, se kterou jsou spolu už dvacet let. Annie nemůže vystát fakt, že je v Mikeově životě jeho sklálou. Často se naštve kvůli maličkostem a neváhá tělem chránit své děti.

Kromě Finneran, Brandt a Foxe se v seriálu objeví také Conor Romero jako Mikeův starší syn, který přerušil vysokou školu a vrátil se domů, a Jack Gore, který bude Mikeovým sedmiletým synem.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
misulka78

misulka78

Twilight v BATB? Ho ho ho.
před 11 roky
Maarti

Maarti

Těžko soudit koho tam bude Foley hrát, ten seriál je parádně zapeklitej :)
před 11 roky
Moreene

Moreene

Už aby se BATB zase začalo vysílat.
před 11 roky
Další články k tématu