15. 4. 2022

Novinka pod lupou: Our Great National Parks (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Our Great National Parks (Slavné národní parky)
Žánr dokument
Stanice Netflix
Premiéra 13. 4. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Úžasný dokumentární seriál, který vás vezme na návštěvu velkolepých národních parků po celém světě. Komentář čte bývalý americký prezident Barack Obama.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pilot tohoto seriálového dokumentu je úchvatný. Líbí se mi, že se moderování ujal i Barack Obama, který má za mě příjemný hlas a do tohoto dokumentu se to dokonale hodí. Viděla jsem spousty dokumentů o přírodě a zvířatech, ale tento mě dost zaujal, že jsem měla oči přilepené na obrazovce a kochala se danou krajinou. Už jen chybělo tam doopravdy být. V pilotu bylo pro mě dosti hodně zajímavých informací, o kterých jsem třeba dodnes ani nevěděla. A díky pěti dílům se tento dokument dá zkouknout během jednoho dne a nejen pobaví, uchvátí svou krásou, ale zároveň nás poučí a my se naučíme něco nového. Já rozhodně budu pokračovat.

  • příroda
  • krajina
  • zvířata
  • zajímavosti, které pobaví, uchvátí a ještě se něco nového naučíme
100 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu