3. 6. 2022

Novinka pod lupou: Pistol (FX)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Pistol
Žánr drama, minisérie, hudební
Stanice FX
Premiéra 31. 5. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Minisérie o legendárním kytaristovi skupiny Sex Pistols Stevovi Jonesovi.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jejich hudbu jsem nikdy neposlouchala, znám jen název, ale vůbec netuším, o jakou kapelu jde ani jak se dostala na výsluní a v čem zářila. První díl mě ale hodně zaujal a těším se, až se o jejich počátcích dozvím víc.

Pilot má výborný vibe sedmdesátek. Hned úvodní montáž s Bowiem je dokonalá, celkově soundtracku k seriálu se nedá vůbec nic vytknout. Hudba je tady hodně výrazná (jak taky jinak), ale do každé scény perfektně zapadá a skvěle utváří konkrétní momenty.

Herci byli do rolí vybraní na jedničku, všechny postavy jsou důvěryhodné a herecká stránka je na vysoké úrovni. Každý jednotlivý komponent seriálu do sebe zapadá jako puzzle a výsledkem je zábavná podívaná, která uteče jako voda a navnadí na další díly. Jsem důkazem, že seriál může zaujmout i ty, kteří od kapely Sex Pistols nikdy neslyšeli ani song.

  • zábavný a poutavý příběh
  • atmosféra sedmdesátek
  • hudba
  • herecké výkony
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu