14. 6. 2022

Disney+ startuje

Disney+ startuje

Dnes je 14. června. Nejen, že se nám pomalu blíží hlavní prázdniny, ale především konečně startuje dlouho očekávaná streamovací služba Disney+. Tedy, startuje, to není úplně přesné, jelikož v zahraničí už je nějaký ten pátek dostupná. Ode dnešního dne ji však máme k dispozici také u nás v Česku a na Slovensku. A spolu s ní přichází bohatý obsah pro všechny věkové kategorie.

Disney+ nabízí bohatou nabídku filmů a seriálů ze své vlastní tvorby, plus se zde dočkáme také výběru seriálů jiných stanic, především Fox, FX, National Geographic nebo Hulu. Na jednom předplaceném účtu můžete mít vytvořených až sedm uživatelských profilů a současně můžete mít obsah puštěný až na čtyřech různých obrazovkách. Aplikace je dostupná na telefonech, tabletech, počítačích, herních konzolích i chytrých televizorech všech oblíbených značek.

Přístup ke kompletní knihovně Disney+ budete mít dostupný za 199 Kč měsíčně, nebo můžete zvolit výhodnější roční předplatné za 1990 Kč.

V dalším článku se mrkneme na to, jakou seriálovou nabídku nám Disney+ dává.

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
kecinzer

kecinzer

Cena je sama o sobě super a to zde není ani zmíněno, že bylo možné získat promo cenu za 1590 ročně :)).
před 96 týdny
Fruiko

Fruiko

Protože to platilo do spuštění. O čemž jsme psali minule, když to ještě bylo platné.
před 96 týdny
hiro666

hiro666

Vreca som si sluzbu predplatil ako prve som videl Obi-Wan Kenobi.
před 96 týdny
Další články k tématu