19. 1. 2013

Co nového na Havaji?

Co nového na Havaji?

Třetí série Hawaii Five-0 se nám již přesunula do své druhé poloviny. Tento týden byl odvysílán speciální díl, ve kterém mohli diváci pomocí oficiálních webových stránek a twitteru hlasovat o tom, který ze tří podezřelých bude vrahem (viz tato bleskovka). A již zítra večer (respektive v našem časovém pásmu v pondělí) americké diváky čeká další díl ve speciálním čase. Aby toho nebylo málo, tak hned druhý den, tedy v pondělí (úterý), CBS odvysílá klasicky ještě jednu novou epizodu! To bude pořádný nášup 5–0 týmu, co říkáte? :-)

Možná vás zajímá, jak to vlastně dopadlo s těmi třemi konci – shodli se diváci na západním a východním pobřeží? Následující odstaveček bude tedy spoilerový, takže kdo aktuální epizodu ještě neviděl, přeskočí dál. Odpověď zní, že diváci na východním pobřeží USA zvolili jako vraha šéfa oběti. Na západě to viděli trochu jinak, a tak byl vrahem student, který byl chycen při podvádění. To znamená, že díl skončil pokaždé jinak. Zajímavé, že?

Na Havaji budou nové tváře…

V následujících epizodách nás čekají i nějaké ty známé hostující hvězdy. Jednou z nich je i Aisha Tyler, moderátorka talkshow The Talk na CBS. Obvykle se hostování v seriálech dozvídáme na twitteru nebo na seriálových serverech, ale účast Aishy Tyler v H50 byla oznámena právě v pořadu The Talk ve videozáznamu s Danielem Dae Kimem (Chin Ho Kelly). „Malý ptáček mi řekl, že báječná Aisha Tyler bude hostující hvězdou v našem seriálu,“ řekl Daniel. „Jakmile jsem se to doslechl, věděl jsem, že vás všechny musím pozdravit a přivítat tě osobně do našeho seriálu. Tady na ostrově vítáme naše hosty slovy ‚aloha‘ a ‚lei‘!“ Zatím však nevíme, jakou postavu Aisha ztvární.

Dalším známým jménem je… pozor – Summer Glau! Ta však ještě nebyla oficiálně potvrzena, status a fotka na twitteru Daniela Dae Kima ale mluví jasně! Prozatím to vypadá, že Summer by mohla hostovat v epizodě 3×16, která je aktuálně v produkci. A stejně jako u Aishy, ani o její postavě se zatím nic neví…
Edit: Výkonný producent Peter Lenkov již potvrdil, že Summer bude opravdu účinkovat v H50!

Kromě Summer Glau se v této epizodě objeví i Joel de la Fuente. Zdrojem je opět twitterový účet Daniela, kam umístil fotku s Joelem, Summer, Grace Park (Kono) a se sebou.

A díky twitteru režiséra Jeffreyho Hunta víme, že v epizodě 3×17 bude hostovat herečka Jenny Mollen.

… ale i staří známí!

Ten twitter ví snad všechno! Stanice CBS, na které se Hawaii Five-0 vysílá, tam potvrdila, že se do seriálu vrátí Terry O'Quinn jako Joe White, kterého jsme naposled viděli, když Stevea (Alex O'Loughlin) přivedl k jeho matce. McGarrett bude mít na Joea jistě hodně otázek… zodpoví je Joe všechny, nebo bude zase mlžit?

A dočkáme se i flashbacků – William Sadler totiž na začátku ledna na twitter (kam jinam :-D) napsal, že odlétá na Havaj točit H50. Sadler ztvárnil v předchozích řadách Jacka McGarretta, Steveova otce, jenž byl hned v pilotní epizodě zastřelen. Budou mít flashbacky co dočinění s Joem Whitem, matkou Stevea nebo s Wo Fatem? Tak na to si budeme muset počkat…

Promo-video k epizodě 3×13

Na závěr tohoto článku se můžete podívat na promo-video k následující epizodě, která bude, jak už jsem zmínil výše, odvysílána na CBS již tuto neděli. Navíc v ní bude zveřejněno i několik nových, nikdy nezveřejněných songů Jimiho Hendrixe.


Tak na koho se z hostujících a vracejících se herců těšíte nejvíce? Dejte nám vědět do komentářů! :-)

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Rosanna

Rosanna

Summer v HF-0 - to by bolo skvelé! :)
před 11 roky
Arkantos

Arkantos

Presne. Strasne dufam ze sa tam ukaze. A dva diely tento tyzden.. To bude nasup. Akurat chanina bude...
před 11 roky
Další články k tématu