10. 7. 2022

Týden v obraze: What We Do in the Shadows, Chad, Kung Fu Panda a další...

Týden v obraze: What We Do in the Shadows, Chad, Kung Fu Panda a další...

Týden: 11. července 2022 – 17. července

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Ackley Bridge (Channel 4, 5. série)

Dojde ke spojení dvou škol a jejich ředitelka náhle musí čelit všemožným konfliktům a řešit spory mezi problémovými žáky.

Claim to Fame (ABC, novinka)

Tato nová reality-show vyzývá 12 příbuzných slavných osobností, aby překročili stín svého slavného člena rodiny a žili společně pod jednou střechou, skrývali svou identitu a usilovali tak o vlastní slávu a bohatství.

Days of Our Lives: Beyond Salem (Peacock, novinka)

V limitované sérii se John a Marlena během prodlouženého víkendu vydají do Curychu, Ben a Ciara si dopřejí romantickou dovolenou v New Orleans, Chad navštíví staré přátele ve Phoenixu a Abe, Paulina, Lani a Eli stráví dovolenou v Miami. Všichni se zapletou do záhady ukradených šperků, které by v nesprávných rukou mohly mít pro Salem neblahé následky. Pro agentku ISA Billie Reed začíná závod s časem, když procestuje celý svět a hledá tento ztracený poklad.

Minisérie je spin-offem dlouholeté soap opery Days of Our Lives (Tak jde čas).

Chad (TBS, 2. série)

Herečka Nasim Pedrad zde ztvární hlavní roli čtrnáctiletého perského puberťáka, který je prvákem na střední škole a chce se stát populárním. Chadova přátelství i zdravý rozum dosáhnou limitů, protože hrdina používá jakékoliv taktiky, aby si na svou stranu získal populární děti ve škole.

Praha – den & noc (Nova Fun, novinka)

Česká verze německé hrané reality show Berlin – Tag & Nacht.

Joe pronajímá pokoje v pražském bytě mladým lidem, kteří si do města přišli splnit své sny. Sám si toho už prožil dost od vekslování, přes dělání DJe až po provozování autoservisu. Společný prostor bytu sdílí stále pozitivní Sofi, která roznáší letáky a žije z peněz otce, snaží se však prosadit jako zpěvačka a influencerka; temperamentní princezna Leyla, sebevědomá Aňa, hasič Marek, povalečský Olda, který je pro každou párty, a do party má brzo přibýt i naivka Míša, která se přistěhovala z Ostravy s touhou stát se herečkou a shodou okolností je Markovou bývalou. První drama je tak na cestě…

The Bachelorette (ABC, 19. série)

The Bachelorette – Dívka na vdávání, je americká seznamovací reality show. Jedná se o spin-off stejné soutěže pro muže The Bachelor – Muž na ženění.

What We Do in the Shadows (FX, 4. série)

Guillermo je člověk, který žije v domě s čtyřmi upíry a patří mezi jejich lidské společníky. Jejich klidné soužití je narušeno upířím mistrem, který chce ovládnout svět.

Jedná se o adaptaci stejnojmenného filmu.

Good Bones (HGTV, 7. série)

Mína a Karen modernizují staré budovy v Indianapolis a pokoušejí se o jejich renovaci. Začínají dvěma viktoriánskými domy a postupně pokračují dál. Současně se snaží, aby se jim vložené investice později vrátily.

Edge of the Earth (HBO Max, novinka)

Čtyři skupiny sportovců se vydávají na čtyři dosud neuskutečněné mise.

How to Change Your Mind (Netflix, novinka)

Čtyřdílný dokument, přičemž každá epizoda se zaměřuje na jinou látku měnící mysl: LSD, psilocybin, MDMA a meskalin. S Pollanem jako průvodcem se vydáváme na hranice nové psychedelické renesance – a nahlížíme do téměř zapomenutých historických souvislostí – abychom prozkoumali potenciál těchto látek léčit a měnit mysl i kulturu.

The Secrets She Keeps (Network 10, 2. série)

Každý z nás má představu, jak by měl vypadat perfektní život. Pro Agathu ten nejlepší žije Meghan. Tyto dvě ženy z naprosto rozdílných životních cest mají jedno společné – výbušná tajemství, která můžou zničit vše, na čem jim záleží. Obě budou riskovat vše, aby ukryly pravdu. Nicméně jejich světy se střetnou během šokující události, kterou již nejde vzít zpět.

Seriál je adaptací stejnojmenného románu od Michaela Robothama.

Hurts Like Hell (Netflix, novinka)

V tomto dramatu inspirovaném skutečnými událostmi odhalíte špinavé podsvětí, které se skrývá za kdysi uznávaným sportem Muay Thai, od nelegálního hazardu až po ovlivňování zápasů.

D.B. Cooper: Where Are You?! (Netflix, novinka)

Seriál se zabývá padesátiletým pátráním po záhadném muži, který v listopadu 1971 unesl dopravní letadlo společnosti Northwest Airlines, uprchl s 200 000 dolary a už ho nikdo nikdy neviděl. Pět desetiletí. Málo stop. Příliš mnoho podezřelých. Identita únosce letadla D. B. Coopera zůstává jednou z největších záhad 20. století.

Everything's Trash (Freeform, novinka)

Phoebe je třicetiletá hvězda podcastů, která se potýká se svým chaotickým životem. Když se její starší bratr Jayden stane předním politickým kandidátem, je nucena dospět a spoléhá na své přátele a úzkou rodinu, aby jí pomohli vyřešit dospělost.

Seriál se inspiruje bestsellerem Everything's Trash, But It's Okay od Phoebe Robinson.

Sintonia (Netflix, 3. série)

Tři teenageři žijí ve stejné brazilské čtvrti v São Paulu a chtějí si splnit své sny, aniž by ve světě hudby, drog a náboženství přišli o své přátelství.

Sneakerhead (Dave, novinka)

Sneakerhead nabízí komediální pohled na současnou pracovní sílu v Británii. Sleduje beznadějné, demotivované, mizerně placené, a přesto neskutečně zábavné životy mladých zaměstnanců jednoho obchodu s teniskami.

Solar Opposites (Hulu, 3. série)

Tým čtyř mimozemšťanů utekl ze svého explodujícího domovského světa a přistál na jednom americkém předměstí přímo u domu, který je ihned volný k nastěhování.

101 Places to Party Before You Die (truTV, novinka)

Sledujte Adama Pallyho a Jona Gabruse, jak konzumují a hltají místní život na Maui, v Moabu, Miami, Portoriku, Portlandu, Richmondu, Atlantě a Denveru.

All The Queen's Men (BET+, 2. série)

Marilyn ‚Madam‘ DeVille je nebojácná podnikatelka, která září v prostředí nočních klubů – vlastní totiž oblíbený klub s mužskými exotickými tanečníky. Obklopuje jí skupinka věrných zaměstnanců, kteří se postarají o to, aby Madam byla úspěšná. Šéfka však brzy zjistí, že více peněz a více moci znamená zároveň i více problémů. Podaří se jí obhájit svou pozici v této nebezpečné a svůdné společnosti? Nebo jí svůdný svět exotického tancování bude stát korunu a možná i samotný život?

Canada's Drag Race (CraveTV, 3. série)

12 účinkujících soutěží o to, kdo bude příští transvestisuper­star. Výzvy prověří jejich charisma, jedinečnost, unikátnost a talent.

Hart to Heart (Peacock, 2. série)

Hart si s hosty povídá o jejich cílech a touhách, o jejich cestě ke slávě a o výzvách, které museli překonat.

Kung Fu Panda: The Dragon Knight (Netflix, novinka)

Legendární bojovník Po spojí síly s drsnou anglickou rytířkou jménem Wandering Blade, aby našel sbírku čtyř mocných magických zbraní a zachránil tak svět před zkázou a naprvil si tak svou reputaci a to všechno dříve, než tajemná dvojice lasiček všechno pokazí…

FBoy Island (HBO Max, 2. série)

Ke třem ženám na tropickém ostrově se připojí 24 mužů, z nichž polovina jsou samozvaní „hodní kluci“ a druhá polovina „zlí hoši“. Koho si ženy vyberou a najdou u něj skutečnou lásku?

Resident Evil (Netflix, novinka)

Seriál inspirovaný populární hororovou herní sérií. Příběh se odehrává ve dvou časových linkách. V první z nich se čtrnáctileté sestry Jade a Billie přestěhují do New Raccoon City. Korporátní průmyslové městečko je donutí rychle dospět. Čím více času zde tráví, tím více si však uvědomí, že to není jen obyčejné město a že jejich otec skrývá temná tajemství. Tajemství, která by mohla zničit svět.

Druhá časová linka je zasazená deset let do budoucnosti, kdy na zemi zbylo méně než 15 milionů lidí. Zbytek se proměnil v šest miliard monster – lidí, které zvířata infikovala nebezpečným T-virem. Třicetiletá Jade se zoufale snaží přežít v tomto novém světě. Navíc musí skrývat tajemství ze své minulosti – o sestře, otci i o ní samotné.

That Girl Lay Lay (Nickelodeon, 2. série)

Seriál sleduje Lay Lay, dokonalou dívku a nejlepší kamarádku, kterou by si každý mohl přát od své osobní telefonní aplikace. Sadie, která se snaží prosadit ve škole a potřebuje nejlepší kamarádku, s níž by si mohla popovídat, si přeje, aby Lay Lay byla skutečná a pomohla jí naučit, jak vyniknout. Když se jí přání splní a Lay Lay zázračně ožije, obě kamarádky zjistí, že když jsou spolu, mohou dokázat cokoli, a jako teenagerky se zorientovat v životě a zjistit, kým doopravdy jsou.

Farzar (Netflix, novinka)

Princ Fichael a jeho posádka cestují skrze zapovězené město lidí, aby bojovali proti zlým mimozemšťanům, kteří je chtějí zabít a/nebo sníst. Na začátku své cesty rychle odhalí, že nic není takové, jak se na první pohled zdá, a že všichni dost možná žijí v jedné velké lži.

James May: Our Man in Italy (, novinka)

James May cestuje po jedné ze svých oblíbených zemí, po Itálie. Procestuje ji křížem krážem. Cestování začíná v sicilském hlavním městě Palermo a končí v Dolomitech. Jamese zavede ho téměř do všech koutů a oblastí Itálie. Seznámí se s místní kulturou, jídlem, průmyslem a i sportem.

The Rehearsal (HBO, novinka)

Nathan Fielder se vrací na televizní obrazovky s novým pořadem, který zkoumá, jak daleko jsou lidé ochotní zajít, aby každodenní život zbavili nejistot. Zdánlivě neomezené prostředky Fielderovi umožňují nabídnout obyčejným lidem neobyčejnou šanci připravit se na největší životní okamžiky skrze pečlivě připravené simulace. Když jediný přešlap dokáže zbořit celý váš svět, proč ponechat život náhodě?

Country Queen (Netflix, novinka)

Plánovačka akcí z Nairobi se po deseti letech vrací do své vesnice, kde se střetává se svou minulostí – a těžební společností, která hrozí zničením jejího domova.

Blood & Treasure (CBS, 2. série)

Hlavními hrdiny jsou chytrý expert na památky a bývalý zlodějíček umění, kteří se spojí, aby chytili nebezpečného teroristu, který své útoky financuje z ukradeného pokladu. Hrdinové se vydávají na dobrodružnou výpravu po celém světě ve snaze chytit svůj cíl. Neočekávaně však zjistí, že se ocitnou uprostřed dva tisíce let staré bitvy o kolébku civilizace.

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
sandokan555

sandokan555

Chad dostal druhu seriu? OMG ... Na co sa tesim ze skusim Resident Evil a samozrejme uz hadam dam aj 3...
před 92 týdny
Petyer

Petyer

Tak tento tyzden sa urcite tesim na novinku Resident Evil a samozrejme na Blood & Treasure a What we do...
před 92 týdny
Další články k tématu