22. 1. 2013

Don't Trust the Bitch in Apt23: V podstatě zrušeno.

Don't Trust the Bitch in Apt23: V podstatě zrušeno.

V podstatě? Ano. Sice to zatím není oficiální, ale ani malý zázrak už seriálu Don't Trust the Bitch in Apartment 23 nepomůže. Po týdnech bídných ratingů ho stanice ABC stáhla z programu.

Aby zaplnila mezeru, sáhla stanice po extra epizodách Happy Endings, které se nyní budou vysílat následující úterky ve dvojnásobných dávkách. Tak to bude až do března, kdy začne jarní cyklus taneční reality show Dancing with the Stars.

Zatím není jasné, kdy (a zda vůbec) bude zbylých osm epizod Apt23 odvysíláno. Zrušení v podstatě potvrdil na svém Twitteru i herec James Van Der Beek:

Zprávy přichází krátce poté, co ABC vzdala nedělní vysílání Apt23 a Happy Endings, které měly zastoupit zrušené 666 Park Avenue. Už po dvou týdnech ubohých výsledků ve sledovanosti však od tohoto plánu stanice odstoupila.

Ani ve „svém“ večeru, tedy v úterý, si tato komediální dvojka nevede (nevedla) nic moc. Nejnovější epizoda Apt23 spadla pod tři miliony diváků a zmohla se jen na 1.1 rating. Happy Endings jsou na tom jen o něco lépe – 3,1 milionů a 1.3 rating. Zrušení Apt23 je tedy nevyhnutelné, Happy Endings dokážou zachránit pouze bohové syndikace, a to jen pokud se rozhodnou vytáhnout z rukávu takový zázrak, jaký před několika lety použili na Til Death.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
Miriisek

Miriisek

To mě mrzí A23 byla příjemná oddechovka.
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

a já si myslela, že si to vede dobře. vždyť loni byli z toho tak nadšení, že chtěli, aby to mělo...
před 11 roky
ragelly

ragelly

Loni měli docela úspěch, ale letos to šíleně kleslo, stejně jako Happy Endings, ale Bitch ještě víc. Asi...
před 11 roky
Další články k tématu