18. 8. 2022

Novinka pod lupou: This Fool (Hulu)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název This Fool
Žánr komedie
Stanice Hulu
Premiéra 12. 8. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

Julio Lopez je dle vlastních slov „pankáčská mrcha“. Hrdina stále žije doma a pomáhá všem kromě sebe. Pracuje v neziskové organizaci zabývající se nápravou gangů a snaží se překonat problémy se spoluzávislostí na své rodině, zatímco se vypořádává s životem v dělnické třídě v jižní části Los Angeles.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Upřímně musím říct, že to nebyla taková tragédie, jak jsem si před začátkem sledování myslela. Rozhodně to ale neznamená, že bych byla po pilotu unešená a nemohla se dočkat dalších dílů. Pilot mi stačil, zbytek série už vidět nemusím.

Hulu má za mě perfektní dramata a minisérie, ale u komedií to vázne. Nebo možná ne, ale nejsou prostě můj šálek čaje. Tady na jednu stranu oceňuju zajímavou dynamiku mezi bratranci. Na druhou stranu ale nemůžu vystát hlavního hrdinu, který je takový neohrabaný poseroutka, co se sebou nechá zametat ze strany na stranu. Úplně jsem měla chuť ten jeho obličej se srnčím pohledem profackovat, ať se vzpamatuje.

Ale chválím pečení cupcakes bývalými trestanci, to bylo takové roztomilé, za mě povedený komediální prvek, vkusný a zábavný humor se špetkou pozitivních emocí.

  • pečení dortíků
  • dynamika mezi bratranci
  • hlavní hrdina je na facku
  • nenaláká na další sledování
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu