23. 1. 2013

Jim Parsons produkuje vlastní dokument!

Jim Parsons produkuje vlastní dokument!

Dvojnásobný vítěz Emmy a představitel v podstatě nejslavnější seriálové postavy současnosti, Jim Parsons, udělal další krok ve své kariéře. Tentokrát skočil do vod „za kamerou“, kde bude řídit a produkovat seriál, založený na YouTube programu s názvem Prodigies.

Tento program nemá od současné Parsonsovy role daleko – je totiž o výjimečně nadaných dětech a o tom, jak zvládají svůj talent a život. Zaměřuje se hlavně na geniální matematiky, programátory, básníky a sportovce. Společně s Parsonsem na projektu pracuje producent Todd Spiewak.

Seriál je zatím ve stádiu projektu a je bez stanice – tu ale může získat (a pravděpodobně získá) už příští týden na konferenci Realscreen Summit, která se bude konat ve Washingtonu.

A jak se vůbec Parsons k projektu dostal? „Od první chvíle, co jsem viděl Prodigies, jsem věděl, že chci být součástí týmu, který tento formát přenese z internetu širšímu publiku na obrazovku,“ řekl a ještě dodal: „Trávit čas s těmito dětskými génii, vidět jak bojují a stoupají vzhůru… je to inspirující a baví to.“

Kanál THKNR, který videa s nadprůměrně nadanými dětmi produkuje, získal za půl roku svého působení na YouTube více než 100 000 odběratelů a 12 milionů zhlédnutí. Za svoji iniciativu rovněž dostal cenu Mezinárodní Akademie pro webovou televizní tvorbu za nejlepší dokumentární sérii.


Zdroj: Hollywood Reporter

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Další články k tématu