3. 9. 2022

Novinka pod lupou: Mike (Hulu)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Mike
Žánr životopisný, drama, sportovní
Stanice Hulu
Premiéra 25. 8. 2022
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál se bude zabývat divokým, tragickým a kontroverzním životem a kariérou šampiona těžké váhy Mikea Tysona – jedné z nejpolarizo­vanějších postav sportovní kultury.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jméno slavného boxera samozřejmě znám, ale nikdy jsem si o něm nezjišťovala nic konkrétního. První díl je trošičku roztěkaný – skáče z přítomnosti do různých časů v minulosti. Ale ve výsledku nepůsobí zmateně, dá se v něm bez problémů vyznat.

Mám ráda životopisné kousky. I když jde o osobnost, kterou neznám nebo nemusím, ráda se dozvím více o jejich životě. To platí i v tomto případě. Pilot utekl rychle a bavila jsem se dobře, ačkoliv jde box úplně mimo mě. Navíc potěšila půlhodinová stopáž, která zajistila, že se děj zbytečně netáhne.

Vůbec se mi nechce věřit, že herec, který hraje Mikea ve vězení, má 13 let. Nebo možná nemá, ale Mike tam třináct mít měl, ale vypadal spíš na 26. To mě trošku zmátlo, ale jak tam řekli, kolik má let, už zase jsem si udržela přehled.

Určitě nejde o nejlepší nebo nejzábavnější životopisný kousek, který jsem viděla. Ale Mike je solidní minisérie, pilot na další sledování dokáže nalákat, a to nejen fanoušky hlavního hrdiny a/nebo boxu.

  • životopisná minisérie podle skutečnosti
  • kratší stopáž a rychlý spád děje
  • zábavná podívaná
  • asi je to tím, že nejde o můj žánr, ale chybí mi tam nějaká jiskra, díky které bych s nedočkavostí čekala na další díl
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu