23. 1. 2013

Ben jde na střídačku. I s Kate.

Ben jde na střídačku. I s Kate.

Stanice FOX se rozhodla stáhnout z programu svou komediální novinku Ben and Kate.

Neuběhl ani celý den od neoficiálního zrušení Don't Trust the Bitch in Apartment 23, které včera nepřímo potvrdil i James Van Der Beek. Kroky ABC nyní následuje FOX, který přehazuje svůj úterní komediální blok. Místo odsunutého Ben and Kate od příštího týdne poběží dvě epizody Raising Hope (Vychovávat Hope).

Stanice se k tomuto kroku vyjádřila s tím, že zbylých šest epizod seriálu někdy v budoucnu určitě odvysílá. Přesné datum však zatím říct nedokázala.

Tento krok není velkým překvapením. Ratingy a sledovanost na tom nebyly vůbec dobře, to už byl větší šok na podzim, když stanice objednala extra epizody k původním třinácti.

Tím, že se Raising Hope bude vysílat 2× v týdnu, se komedii rychle vyplýtvají čerstvé epizody. Série tak skončí dřív a poté její místo zaujme jedenáctá série kulinářské reality show Hell's Kitchen (Pekelná kuchyně), která měla původně dostat prostor až v létě. Ta nyní odstartuje již třetího března. Změny se týkají osmé večerní hodiny, od devíti zůstává stejný program jako dosud, tedy New Girl a The Mindy Project.

Pro Raising Hope tento krok znamená velkou naději k obnovení pro další sérii. Stanice totiž zároveň oznámila, že seriál ukončí současnou řadu hodinovým finále, které se bude vysílat 28. března po American Idolu, dá se proto očekávat, že toto finále bude mít velmi slušnou sledovanost.

Ben and Kate si opravdu nevedli příliš dobře. Sledovanost za celý týden zůstala na pouhých 3,1 milionech diváků a ratingu 1.5. V porovnání s druhou letošní foxovskou novinkou, The Mindy Project (3,8 milionů a 2.0 rating) je to poměrně velký rozdíl. Raising Hope je na tom ještě lépe (4,5 milionů, 2.0 rating). Celému komediálnímu bloku pak vládne New Girl (6 milionů, 3.3 rating).

EDIT: Jen dva dny po stáhnutí seriálu jej stanice oficiálně zrušila. Produkce byla s okamžitou platností pozastavena a poslední dvě epizody z osmnáctidílové objednávky nejsou kompletní. Jestli se zbylé kompletní epizody objeví v televizi, se zatím neví.


Posledních pár dní se na nás zprávy sypou. Sledovali jste Ben and Kate? Líbil se vám seriál? Nebo jste naopak rádi, že ho zrušili? A nejdůležitější otázka: Budete mít v tipovačce další body? ;)

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
ragelly

ragelly

Edit článku: Jen dva dny po stáhnutí seriálu jej stanice oficiálně zrušila. Produkce byla s okamžitou...
před 11 roky
Seraphine313

Seraphine313

To jsou čísla za celý týden, tedy i s opakováními. Jinak na premiéře epizody se sledovanost/rating...
před 11 roky
phoebess

phoebess

A navíc na tom má podle mě zásluhu i Zooey Deschanel, na jejíž popularitě to ze začátku bylo...
před 11 roky
Další články k tématu