18. 9. 2022

Týden v obraze: Start sezóny – FBI, Chicago, Law & Order, NCIS franšízy a 60 dalších seriálů...

Týden v obraze: Start sezóny – FBI, Chicago, Law & Order, NCIS franšízy a 60 dalších seriálů...

Týden: 19. září 2022 – 25. září

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Best in Dough (Hulu, novinka)

Ve světě, kde se zdá, že se na ničem neshodneme, existuje jeden velký sjednotitel… univerzální láska k pizze. V soutěži „Best In Dough“ se setkávají pizzou posedlí soutěžící ze všech společenských vrstev, aby předvedli své dovednosti v servírování pizzy a bojovali o finanční odměnu 10 000 dolarů. 

Bob Hearts Abishola (CBS, 4. série)

Obyčejný úředníček ve středních letech dostane infarkt. V nemocnici se neočekávaně zamiluje do zdravotní sestřičky – imigrantky z Nigérie. Hrdina se rozhodne dosáhnout toho, aby mu dala žena šanci.

Crossfire (BBC One, novinka)

Děj se odehrává v luxusním letovisku na Kanárských ostrovech. Jo která si s rodinou a přáteli užívá dovolenou snů. Klid se promění v noční můru, když se celým komplexem rozlehne střelba mstících se ozbrojenců.

Dancing with the Stars (ABC, 31. série)

Reality show, ve které slavné osobnosti tančí po boku profesionálních tanečníků o titul krále či královny parketu. Jedna z mutací této soutěže se vysílá také v České republice pod názvem StarDance – Když hvězdy tančí.

NCIS (CBS, 20. série)

Seriál vypráví o každodenní práci týmu speciálních agentů pod vedením zkušeného vyšetřovatele Leroye Jethro Gibbse, který musí vyřešit jakýkoliv zločin týkající se zaměstnanců vojenských námořních sil.

NCIS: Hawai'i (CBS, 2. série)

Nový seriál z NCIS univerza, poprvé s ženskou hlavní hrdinkou. Tentokrát tým bude řešit zločiny na Havaji. Hrdinové se snaží vypořádat s rodinou a povinnostmi vůči své zemi. Vyšetřují vážné zločinné případy, které zahrnují vojenské zaměstnance, národní bezpečnost a záhady samotného exotického ostrova.

Street Outlaws: No Prep Kings (Discovery Channel, 5. série)

Nejlepší závodníci se utkávají v závodech pořádaných na různých drahách a soupeří o body a hlavně o nemalou finanční odměnu v řadách desetitisíců dolarů.

Quantum Leap (NBC, novinka)

Je to už 30 let, co doktor Sam Beckett vstoupil do urychlovače Quantum Leap a zmizel. Nyní byl sestaven nový tým, který má projekt znovu zahájit v naději, že se mu podaří pochopit záhady, které se skrývají za strojem a mužem, který ho vytvořil.

The Neighborhood (CBS, 5. série)

Ten nejhodnější chlap ze středozápadu USA se nastěhuje se svou rodinou do rušného a drsného sousedství v L.A., kde ne všichni oceňují jeho extrémní chuť udržovat aktivní sousedské vztahy. To samozřejmě zahrnuje i jeho nového souseda Calvina.

The Voice (NBC, 22. série)

Čtyři známí hudebníci hledají nejlepší hlas a zároveň soutěžícím budou radit, jak se stát umělci. Diváci poté rozhodnou, který zpěvák si nejvíce zaslouží hlavní cenu 100.000 $ a nahrávací smlouvu s Universal Republic.

The Cleaning Lady (Fox, 2. série)

Hlavní hrdinkou je chytrá doktorka, která se vydá do Států, aby zde našla léčbu pro svého nemocného syna. Systém však selže a hrdinka se musí začít schovávat. Rozhodne se však nevzdat a vezme otěže do vlastních rukou. Stane se uklízečkou pro mafii a začne hrát hru podle vlastních pravidel.

Go, Dog, Go (Netflix, 3. série)

Tag a Scooch jsou dvě štěňata žijící v Pawstonu. Každý den se vydávají na dobrodružnou cestu a prozkoumávají svět! Podle oblíbené dětské knihy.

9–1–1 (Fox, 6. série)

9–1–1 sleduje napínavé případy policejních, záchranářských a hasičských složek v americkém Los Angeles. Kromě toho, že tito moderní hrdinové každý den zachraňují životy naprosto cizích lidí, si musí najít čas také na své osobní potíže, od kterých mnohdy unikají právě skrze pomáhání druhým.

The Resident (Fox, 6. série)

Hlavním hrdinou je drsný, leč chytrý zkušený doktor, který zaučuje idealistického mladého nováčka v jeho první den. Odhaluje, co se skutečně děje za scénou v moderní medicíně. 

FBI (CBS, 5. série)

Seriál Dicka Wolfa sleduje práci členů newyorské pobočky Federal Bureau of Investigation (FBI, Federální úřad pro vyšetřování). Tito prvotřídní agenti spojují talent, intelekt a technické dovednosti, aby za pomoci pokročilých technik vyšetřovali případy s velkým dopadem, a to včetně terorizmu, organizovaného zločinu a vnitřních konspirací. Jejich cíl je jediný: udržet New York a zbytek země v bezpečí.

FBI: International (CBS, 2. série)

Elitní skupina agentů z mezinárodní divize FBI cestuje po celém světě a chrání Američany, ať už jsou kdekoliv. Seriál je spin-offem kriminálky FBI.

FBI: Most Wanted (CBS, 4. série)

Spin-off FBI. V centru dění je jednotka FBI, která se zabývá uprchlými kriminálníky. Hrdinové honí a zatýkají nebezpečné zločince, kteří si vysloužili své místo na seznamu nejhledanějších li­dí.

Love Island Česko & Slovensko (Voyo, 2. série)

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji!

New Amsterdam (NBC, 5. série)

Lékařské drama se inspiruje Bellevue, nejstarší veřejnou nemocnicí v Americe. Hlavním hrdinou je nadaný a okouzlující doktor Max Goodwin, který byl čerstvě zvolen do čela nemocnice. Goodwin je rozhodnut zahodit veškerou byrokracii a pokusit se poskytnout mimořádnou péči pro všechny. Ale jak zrovna on může pomoct? Doktoři a ostatní personál tohle všechno slyšeli už dříve. Hrdina však nebere „ne“ jako odpověď a pokusí se porušit status quo a vdechnout nemocnici nový život. Jde totiž o jediné místo na světě, které je schopné léčit pacienty s Ebolou, vězně z Rikers i prezidenta spojených států pod jednou střechou. Chce nemocnici vrátit na výsluní a zajistit jí stálé místo na mapě.

Reboot (Hulu, novinka)

Seriál si utahuje ze současného trendu, kdy televizní společnosti oživují staré hity. V tomto případě půjde o rodinný sitcom z počátku roku 2000, který společnost Hulu přivede zpátky k životu. Jeho znovu shromážděné dysfunkční osazenstvo se musí vypořádat s nevyřešenými problémy v dnešním rychle se měnícím světě.

The Amazing Race (CBS, 34. série)

Americká The Amazing Race je jedna z celosvětově nejúspěšnějších reality show. 12 dvojic se zde utkává v adrenalinovém dobrodružství, kdy postupně dostávají v obálkách úkoly, které plní po celém světě. Cílem a hlavní výhrou je milion dolarů.

Andor (Disney+, novinka)

Příběh seriálu se odehrává 5 let před událostmi z filmu Rogue One: Star Wars Story. Odboj proti impériu právě začal.

Bedekr (Česká televize, 8. série)

Cestopisný dokument České televize, který divákům přibližuje různé turistické oblasti. Pohled na jejich historii, kulturu nebo krásnou přírodu.

The Goldbergs (ABC, 10. série)

Před dávnými časy, kdy neexistoval facebook, rodičovské blogy, medaile za účast či alergie na arašídy, tak všechno bylo mnohem jednodušší. Tahle doba se dnes nazývá osmdesátá léta. Pro jedenáctiletého geeka Adama se jednalo o dobu, kdy vše zachycoval na svou videokameru. Vždycky chtěl být režisérem. A tak nacvičoval na své rodině. Goldbergovic – milující rodina, jako každá druhá. Tedy až na to, že v každé druhé se asi tolik nekřičí. Upnutá máma Beverly má celou rodinu pod palcem. Netoleruje žádné výjimky z pravidel a nad vším má 100 % kontrolu. Táta cholerik se vzhledem k nedávným zdravotním potížím snaží vychovávat děti bez křiku a občas se mu to i daří. Ale jsou tu ještě sourozenci. Sedmnáctiletá sestra Erica, se kterou není radno si zahrávat, pak brácha Garry, ten je prostě třída. A na Adamovi je, aby jejich osudy zaznamenal pro příští generace…

Home Economics (ABC, 3. série)

Komedie o třech sourozencích: jeden je zbohatlík, jeden patří do střední třídy a jeden se tak tak drží naživu.

Chicago Fire (NBC, 11. série)

Seriál prozkoumává profesionální i osobní životy hasičů a paramediků hasičského oddělení v Chicagu. Po smrti hasiče Andrewa Dardena se skupina spolupracovníků rozdělí, když se Matthew Casey a Kelly Severide vzájemně viní z Dardenovy smrti. Na Kellyho dopadne ještě tíživější pocit viny, když se dozví, že ho z této tragédie obviňuje také Dardenova manželka. I přes tyto neshody se hasiči spojí poté, co málem zemře hasič Chistopher Herrmann. Nováčkem na stanici je Peter Mills, který trénuje, aby se dostal do jednotky. Následuje kroky svého zemřelého otce, i přes protesty své matky. S jednotkou spolupracují také záchranářky Gabriela a Leslie. Jednotka denně rozhoduje o životě a smrti, vzhlíží k sobě jako k rodině, členové dávají na sebe pozor, ať se děje co se děje.

Survivor (CBS, 43. série)

Známá reality show, ve které je skupina soutěžících vysazena uprostřed ničeho, na místě mimo civilizaci. Ti pak hrají o hlavní cenu, kterou je peněžitá odměna. Jsou nuceni s minimálními zásobami spolupracovat a dokázat přežít za mnohdy velmi těžkých podmínek. Vzájemně se postupně v hromadném hlasování vyřazují, až zbyde pouze jediný vítěz, ostatní odejdou s prázdnou. 39 dní, 16 soutěžících, 1 vítěz. (Počet soutěžících se v několika sezónách liší.)

Lego Masters (FOX, 3. série)

LEGO Masters je americká reality show, ve které dvojice LEGO nadšenců soupeří v disciplínách, které začínají jednou LEGO kostičkou a končí komplexními stavbami. Na konci každé tematické disciplíny tým předstoupí před moderátora Willa Arnetta a porotu složenou ze dvou Mistrů Stavitelů, kteří rozhodnou o kvalitě stavby a zajímavosti příběhu, který stavba vypráví.

Chicago Med (NBC, 8. série)

Další přídavek do chicagské značky tentokrát přivádí diváky do chaotického světa nejbouřlivější nemocnice ve městě. Hnací silou instituce je odvážný tým lékařů, který místo drží pohromadě. Ti se každý den zabývají jedinečnými novými případy, které vznikají z aktuálních událostí v Chicagu. Vznikají nové ohnivé vztahy, a to nejen mezi nemocničním personálem, ale také se známými tvářemi chicagské policie a hasičského záchranného sboru. Seriál je spin-off dramatu Chicago Fire.
 

Chicago P.D. (NBC, 10. série)

Příběh o 21. okrsku policejního oddělení v Chicagu. Okrsek je rozdělený na dvě rozdílné skupiny. První jsou policisté v uniformách, kteří používají k boji proti pouličnímu zločinu hlavně pěsti. Druhou skupinou je speciální jednotka, která se soustředí na velké přestupky – organizovaný zločin, překupnictví drog, vraždy atd.

Prisma (Amazon Prime Video, novinka)

Prisma zkoumá vztahy a identitu Andrey a Marca, dvou navenek stejných, ale v přístupu k životu velmi odlišných dvojčat, a jejich skupiny přátel, které spojuje hledání vlastního místa ve světě.

Designing Miami (Netflix, novinka)

V této reality show se představují dva módní návrháři z Miami, kteří jsou konkurenty a zároveň manželským párem, Eilyn a Ray Jimenezovi.

Big Sky (ABC, 3. série)

Soukromá detektivka Cassie Dewel spojí síly s bývalou policistkou Jenny Hoyt, aby společně pátraly po pohřešovaných sestrách, které unesl řidič náklaďáku na odlehlé dálnici v Montaně. Brzy však přijdou na to, že sestry nejsou jedinými dívkami, které se zde ztratily. Hrdinky musí závodit s časem, aby vraha zastavily dřív, než unese další ženu.

Super/Natural (Disney+, novinka)

S využitím nejnovějších vědeckých inovací a filmových technologií budou odhaleny schopnosti a supersmysly některých světových zvířat a diváci budou moci vnímat svět přírody tak, jak ho vnímají konkrétní druhy.

The Conners (ABC, 5. série)

Spin-off seriálu Roseanne, který vypráví příběhy rodiny Connerových.

The Masked Singer (Fox, 8. série)

Pěvecká soutěž těžící z úspěchu korejského pořadu King of Masked Singer. Soutěžící z řad hvězd showbusinessu zde vystupují oblečeni v maskách, totožnost jednoho z nich se odhalí po jeho vyřazení na konci epizody. V první sérii vystupují masky: Páv, Králík, Lev, Monstrum, Jelen, Jednorožec, Hroch, Včela, Pudl, Mimozemšťan, Krkavec a Ananas.

Abbott Elementary (ABC, 2. série)

Skupinka odhodlaných a nadšených učitelů se spolu s ředitelem vydává do veřejné školy v Philadelphii. Zde musí čelit různým překážkám, ale jsou odhodláni pomoct studentům vzdělávat se a uspět v životě. I když jich je málo a nemají dostatek finančních prostředků, svou práci milují… i když nemají zrovna v lásce postoj zdejších učitelů, co se vzdělávání dětí týče.

Karma's World (Netflix, 4. série)

Příběh o dospívání mladé černošské dívky, která najde svůj hlas a použije ho ke změně světa. Karma Grantová, začínající hudební umělkyně a rapperka s velkým talentem a ještě větším srdcem. Chytrá, houževnatá a hluboce empatická Karma vkládá svou duši do psaní písní a své pocity přenáší do chytrých rýmů s vášní, odvahou a osobitým humorem. Nechce se jen podělit o svou hudbu se světem… chce s ní změnit svět!

Law & Order: Organized Crime (NBC, 3. série)

Elliot Stabler vede v New Yorku policejní jednotku proti organizovanému zločinu.

RuPaul's Drag Race UK (BBC Three, 4. série)

Každý týden soutěžící plní různé úkoly. Vzápětí jsou hodnoceni porotou. Jen jedna z nich může vyhrát. Jedná se o britskou verzi americké soutěže.

Ambulance (BBC One, 10. série)

Oceněný dokumentární pořad, který nabízí detailnější pohled na práci záchranných služeb v Anglii.

Snabba Cash (Netflix, 2. série)

Seriál se odehrává ve Stockholmu deset let po událostech odehrávajících se ve filmové sérii. Je to rušné prostředí, kde touha po postavení a penězích je silnější než kdy dřív. Podnikatelé a kriminálníci se stali ještě brutálnějšími, chaotičtějšími a nemilosrdnějšími. Když se tyto dva světy střetnou, budou loajalita, přátelství a obchodní partneři zkoušeni během nekonečného hledání příležitostí, jak přijít ke snadným prachům.

The Hype (HBO Max, 2. série)

Reality show se odehrává ve světě streetwearu, byznysu a kultury, kde musí módní vizionáři vyšperkovat své návrhy a podnikatelský smysl, aby se vyhnuli vyřazení a zároveň zůstali věrní svému stylu.

The Kardashians (Hulu, 2. série)

Klan Kardashianových/Jen­nerových natáčí pro své věrné diváky další kapitolu své každodenní intimní cesty životem.

Thai Cave Rescue (Netflix, novinka)

Televizní seriál o záchraně 12 chlapců a jejich fotbalového trenéra, kteří byli v létě 2018 dva týdny uvězněni v zaplavených jeskyních v Thajsku.

Law & Order (NBC, 22. série)

Jeden z nejsledovanějších kriminálních seriálů na světě, v němž každá z epizod zachycuje ve dvou rovnocenných částech policejní vyšetřování zločinu a jeho soudní následky.

Law & Order: Special Victims Unit (NBC, 24. série)

Útvar pro zvláštní oběti je speciální oddělení newyorské policie, které se zabývá řešením případů násilných trestných činů se sexuálním motivem. Jen ti nejlepší detektivové dokáží zvládat ty nejtěžší případy. Tak jako elitní jednotka, která je zaměřená na sexuální zločiny v New Yorku. Spin-off jednoho z nejúspěšnějších a nejdelších krimiseriálů společnosti NBC: Zákon a pořádek.

Ghosts (BBC One, 4. série)

Chátrající panství v Button Hall je domovem nespočtu duchů, kteří zde za uplynulá staletí zemřeli. Každý z nich je ztělesněním své doby se všemi šílenostmi, které se v nich odrážejí. Jejich poklidné životy jsou však obráceny vzhůru nohama, když se do sídla nastěhuje mladý pár z města a touží zde vytvořit hotel.

Las de la última fila (Netflix, novinka)

Jedné z nich našli rakovinu, a tak se pětice kamarádek rozhodne na nic nečekat a na tradiční společné dovolené si rozšířit obzory o věci, které vždycky chtěly zkusit.

Jamtara: Sabka Number Ayega (Netflix, 2. série)

Parta maloměstských mladíků vydělává velké peníze na phishingu. Pak se ale dostanou do hledáčku zkorumpovaného politika a policistky, která jim to chce zatrhnout.

Shark Tank (ABC, 14. série)

Skupina podnikatelů, takzvaných „žraloků“, vyhledává vhodné produkty či výrobky, do kterých zainvestuje a umožní tak budoucím podnikatelům plnit jejich sny a vytvářet s nimi kontrakty, které z nich mohou udělat milionáře…  

Mock the Week (BBC Two, 21. série)

Improvizační show od tvůrců Whose Line Is It Anyway? – Dana Pattersona a Mark Levesona. V každém díle si dva týmy komiků dělají legraci z událostí uplynulého týdne v různých hrách.

Strictly Come Dancing (BBC One, 20. série)

Britský předchůdce velice oblíbené české show Stardance – Když hvězdy tančí. I celebrity, do kterých byste to nikdy neřekli, mají talent, pokud jde o tanec. A v každém díle vás o tom naplno přesvědčí.

The Cage (Netflix, novinka)

Manželský poradce se snaží odradit své na nože rozhádané klienty od rozvodu a zároveň řeší svá vlastní milostná dilemata.

Transplant (CTV, 3. série)

Lékař z pohotovosti, který uprchl ze své rodné Sýrie do Kanady, musí překonávat četné překážky, aby mohl pokračovat ve své lékařské kariéře.

Finding Happy (Bounce TV, novinka)

Seriál vypráví příběh Yaz. Její život stagnuje a v den svých 36. narozenin se rozhodne, že ve svém životě něco změní a najde své vlastní štěstí.

Bali 2002 (Stan, novinka)

Seriál vychází z teroristických útoků na turisticky oblíbených místech na Bali v roce 2002 a zkoumá, jak se obyčejní hrdinové z Bali, Austrálie a dalších zemí postavili nepřízni osudu, aby z chaosu udělali pořádek a ze zoufalství vykřesali naději.

Bob's Burgers (Fox, 13. série)

Kreslené příběhy jednoho obyčejného chlapíka, jeho rodiny a jejich podniku s hamburgery. Navzdory různým překážkám, mezi něž patří hrozné umístění a mizerná obsluha, jsou Bob a jeho úžasná rodina přesvědčeni, že jejich burgery jsou cestou k úspěchu. Skutečně tomu tak bude? Přesvědčit se už musíte sami…

Family Guy (Fox, 21. série)

Příběh je o rodince Griffinových, která reprezentuje americkou rodinku. Hlavou rodiny je Peter Griffin, který je tlustý, ne zrovna moc chytrý, ale přitom vtipný. Za ženu má Lois, která udržuje domácnost ve vyjetých kolejích. Bydlí s nimi i jejich děti a to je Meg, které je už 16 let a na škole patří i přes veškerou svou snahu mezi největší outsidery. 13letý Chris je zmenšená verze svého tatínka. Takže taky tlustý a přihlouplý. Nejmladší Stewie je naopak nesmírně inteligentní a už od svého 1. roku mluví a spřádá plány na to jak ovládnout svět. Další výraznou postavou je mluvící pes Brian, který trousí moudra kudy chodí, protože vystudoval Brown University. V seriálu se objeví i spousta dalších osobností, ze kterých si tvůrci utahují, ale najdeme tu i postavičky z konkurenčních seriálů, které se stali obětmi parodie.

Hudson & Rex (City, 5. série)

Detektiv Charlie Hudson má za parťáka německého ovčáka Rexe. Hudson je po rozvodu se svoji ženou a Rex přišel o svého lidského parťáka. Dokáží si na sebe zvyknout a spolupracovat spo­lu?

Karen Pirie (ITV, novinka)

Karen je mladá a nebojácná skotská vyšetřovatelka, která dříve mluví než myslí a má neodolatelnou touhu vždy odhalit pravdu. Rosie Duff je v roce 1996 brutálně zavražděna na skotské univerzitě ve městě St Andrews. Podezření padne na tři opilé studenty, kteří byli přistiženi na místě činu a tvrdili, že tělo našli. Bez forenzních důkazů však nakonec žádná obvinění nepadla a případ zůstal nevyřešen. O 25 let později se někdo odhodlá riskovat všechno, aby zachoval tajemství, která případ obklopují. Vědí tito tři muži více, než se zdá? Bylo původní vyšetřování plné chyb? A dokáže Karen odhalit pravdu o tom, co se té osudové noci Rosie stalo? Seriál je adaptací románu The Distant Echo od Val McDermid.

The Simpsons (Fox, 34. série)

Kdo by je neznal. Homer je hrdý na svoji práci v jaderné elektrárně a na to, co všechno dokázal. Jenomže vždy se vyskytnou nějaké problémy, které nutí Homera přemýšlet, a to je činnost, kterou do morku kosti nesnáší. Mnohem raději si dá pořádný steak, nejlépe na večeři, spláchne jej balíkem plechovek piv, a tak všední starosti nechává na své ženě Marge. Její účes je skvěle viditelný snad z každého místa Springfiledu. Jejich tři děti, Bart, Líza a Maggie, jsou roztomilé ratolesti, které mnohdy svými „hrami“ šokují své okolí. Především Bart ve ztřeštěných nápadech vyniká. Líza je velmi hodné děvče, ale velmi zvědavé, a tak se mnohdy s Bartem pouštějí do nepopsatelných šíleností. Maggie je zatím na velkou neplechu ještě příliš malá. A aby katastrofy, které děti načnou, dopadly co nejlépe, pustí se do jejich řešení samotný Homer. Simpsonovi jsou taková normální kreslená rodinka…

Talking Dead (AMC, 11. série)

Talking Dead je live talk show o seriálu <a href=„https:/­/www.serialzo­ne.cz/serial/wal­king-dead-the/“>The Walking Dead</a>, kterou provází moderátor Chris Hardwick. Spolu se svými hosty rozebírá důležité momenty z právě odvysílané epizody Walking Dead a odpovídá na dotazy diváků. Ti se mohou zapojit do vysílání pomocí facebooku, twitteru, e-mailu, oficiálních webových stránek či telefonu. První díl této talk show byl odvysílán ihned po premiéře druhé série TWD. Každý díl se skládá z několika částí – online ankety, vzpomínky na zemřelé, zajímavosti z epizody, záběry za scénou a dotazy fanoušků.

The Great North (Fox, 3. série)

Rodina Tobinů se vydává na aljašské dobrodružství. Svobodný táta Beef se ze všech sil snaží udržet své děti pohromadě. Tato práce je rázem o dost těžší, když se umělecky založená dcera Judy rozhodne odejít z rodinné rybářské lodi do okouzlujícího světa místního obchoďáku.

The Rookie (ABC, 5. série)

Příběh se inspiruje skutečnou událostí. Hlavním hrdinou je John Nolan, nejstarší bažant na policejním okrsku v Los Angeles. Je ve věku, kdy ostatní policisté dosahují vrcholu své kariéry, nicméně Nolan se v této době rozhodne zahodit svůj pohodlný maloměstský život a přestěhuje se do města andělů, aby si zde splnil svůj celoživotní sen a stal se policistou. Nyní je obklopen bažanty o dvacet let mladšími než on sám. Hrdina musí zvládnout nebezpečný, humorný a nepředvídatelný svět „mladého“ policisty, nicméně je rozhodnut vytěžit ze svého druhého pokusu o životní štěstí maximum.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
_karel_

_karel_

Ten popisek u NCIS by to chtělo aktualizovat. Gibbs (Mark Harmon) už tam není šéfem týmu.
před 82 týdny
Fruiko

Fruiko

Tak ony ty popisky jsou hlavně pro lidi, co na to ještě nekoukaj, aby si udělali představu o čem to...
před 82 týdny
Kolombo

Kolombo

[img]https://i.gifer.com/2Y33.gif[/img]
před 82 týdny
Další články k tématu