27. 1. 2013

Piloty v hromadném: CW

Piloty v hromadném: CW

Ani CW se nedrží zpátky. Poté, co před pár dny k The Originals objednala další dva piloty, nyní stanice oznámila další tři seriálové naděje.

O dvou jsme již informovali v projektové fázi, takže se nedivte, že vám to zní povědomě :)

Jako první stanice dala zelenou pilotu k projektu The Hundred, o kterém jsme vám podrobně psali v této bleskovce.

The Hundred je postapokalyptické drama, které píše Jason Rothenberg. Děj se odehrává devadesát sedm let poté, co nukleární válka zničila civilizaci. Vesmírná loď, která je domovem posledních lidských přeživších, vyšle zpátky na Zemi sto teenagerů. Ti mají za úkol zjistit, zda je planeta schopná nové kolonizace.

Projekt vzniká podle dosud nevydané knihy od Kass Morgan.

Jen pár hodin po výběru The Hundred stanice oznámila objednávku dalších dvou dramat.

Reign bude vyprávět dosud málo známý příběh o tom, jak se k moci dostala mladičká Marie Stuartovna, královna skotská. Ta v patnácti letech přijela do Francie, aby se na trůn posadila po boku prince Františka. „Budou ukázány detaily a tajná historie přežití na francouzském dvoře, kde vládne pevná moc, temné síly a neúnavné sexuální intriky.“ Brr, hotová telenovela. Více o projektu najdete tady.

Reign bude s největší pravděpodobností o místo v programu bojovat s dalším kostýmovým dramatem, které se odehrává v království, a to s The Selection.

Zatím posledním objednaným dramatem je Oxygen, mimozemský příběh čerpající z District 9. Samozřejmě nejde o čisté sci-fi. Oxygen se dá spíše popsat jako epická romance mezi lidskou dívkou a mimozemským chlapcem. Ten spolu s osmi dalšími začne chodit do místní střední školy deset let poté, co přistáli na Zemi a vytvořili si domov v blízkém kempu.

Za pilotem stojí Meredith Averill (The Good Wife), produkují Josh Appelbaum, Andre Nemec a Scott Rosenberg.

Vypadá to, že CW se snaží v letošní pilotové sezóně najít dobré sci-fi drama, protože jak Oxygen, tak hlavně The Hundred, jsou v internetových médiích hodně probírány.


Tak na co z dnešní nabídky si brousíte drápky vy? :)

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Rosanna

Rosanna

Výhľadovo by som dala šancu všetkým trom pilotom, cw ma zaujalo asi najviac so svojimi projektami :).
před 11 roky
Tomgellar

Tomgellar

souhlasím, Oxygen je novodobý Roswell, určitě mu dám šanci už jen díky nostalgii.
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

tak to napadlo asi každého, kdo pamatuje roswell. jen tak mimochodem, marie stuartovna přijela do...
před 11 roky
Další články k tématu