8. 2. 2013

Felicia Day potřetí a další castingy!

Supernatural (Lovci duchů)

Ani moc nemusíte hádat, kde vlastně se potřetí objeví, co? :) Jasně, fanouškům Supernaturalu (Lovci duchů) se hnedka zapálilo. Herečce Felicii Day se totiž stýská po bratrech Winchesterech, takže se rozhodla, že je opět v seriálu navštíví.

Její postava, hackerka Charlie Bradbury, se minule dostala do bitvy Sama a Deana s Dickem Romanem a potom dostrkána do LARP komunity. Nyní má Charlie pro bratry nový případ.

Felicia se v seriálu objeví později v osmé sérii.

Na konci února se potom do Supernaturalu přenese také trošku Melrose Place a Continuum. V poslední únorové epizodě totiž budou hostovat Brooke Langton a John Reardon.

Langton si zahraje Hayley, svobodnou matku, která se zoufale snaží najít lék k tomu, aby její syn přestal trpět. Z Reardona potom bude Shane, zarostlý tulák s notnou dávkou odvahy a integrity. Jeho pravou identitu nikdo nezná, bohužel ani on sám.

Perception

Nadcházející druhé série TNT dramatu Perception získala výrazného hráče v podobě Scotta Wolfa, který bude hrát jednu z významných vedlejších rolí.

V seriálu, kde je doktor Pierce (Eric McCormack) naverbován, aby řešil kriminální případy, si Wolf zahraje postavu Donnieho, charizmatického a na vrchol stoupajícího asistenta státního advokáta, který byl nedávno přeložen do Chicaga.

Donnie sice tvrdí, že u jeho přeložení šlo pouze o shodu náhod, brzy se ukáže, že má skryté úmysly, které se týkají Kate (Rachael Leigh Cook), ze které se vyklube jeho skoro exmanželka.

Herce si můžete pamatovat především z komedie Party of Five (Správná pětka), objevil se také ve V a Everwoodu.

Blue Bloods (Spravedlnost v krvi)

Blue Bloods (Spravedlnost v krvi) se stane maličko ošklivějším.

V jedné z nadcházejících epizod totiž bude hostovat herec Eric Mabius, který si své seriálové jméno udělal rolí Daniela v úspěšné komedii stanice ABC, Ugly Betty.

V Blue Bloods si zahraje Richarda Rourka, příjemného a sexy milionáře, který ovšem není tak dokonalý, jak vypadá. V tomto díle budou Erin a Danny vyšetřovat starší případ, do kterého je zapletená významná newyorská rodina.

Mabius se po konci Betty objevil v britském sci-fi Outcasts. Mohli jsme ho vidět také v The Client List nebo Political Animals.

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu