1. 2. 2013

Entourage film má zelenou!

Entourage film má zelenou!

Entourage film dostal zelenou!

Vinnie Chase a spol. jsou zpátky! Studio Warner Bros. tento týden oficiálně potvrdilo, že dává zelenou filmu Entourage (Vincentův svět), který bude pokračováním tohoto seriálu, který vysílala stanice HBO v letech 2004 – 2011.

Očekává se, že se vrátí všichni staří známí – hollywoodská filmová hvězda, jeho manažer, agent, bratr i kamarád z mládí.

Režie filmu se ujme tvůrce seriálu, Doug Ellin, který zároveň také napsal scénář a spolu s Markem Wahlbergem a Stephenem Levinsonem výkonně produkoval.

V současnosti se začínají sepisovat smlouvy se všemi hlavními představiteli – Adrianem Grenierem (Vincent), Kevinem Connollym (Eric), Kevinem Dillonem (Johnny Drama), Jerrym Ferrarou (Turtle), no a samozřejmě také s jedinečným Jeremym Pivenem, který si zopakuje na míru šitou roli Ariho Golda. Předpokládá se, že se ve filmu objeví také Lloyd, Sloan, Scott a ražisér Billy Walsh.

Dál se zatím studio s informacemi nešířilo, zatím se netuší ani datum, kdy by se mělo začít natáčet. Každopádně bude zajímavé zjistit, jak se Ari vypořádal s neuvěřitelnou nabídkou, kterou dostal v posledních vteřinách seriálu. Vzdá se své práce a zachrání manželství? Nebo to nedokáže a dá přednost mediální vládě nad Amerikou?

Vypadá to, že přece jen Ari nedokázal říct své práci sbohem. Doug Ellin totiž již během psaní scénáře řekl: „Je tam zajímavý vývoj toho, když je Ari v čele studia. Především ale půjde o to dále ukázat přátelství mezi kluky, kteří jsou stále spolu, chodí na párty, a prostě jsou stále sami sebou.“

Některým se nápad filmu nelíbí, jelikož většinou nedopadají dobře (pro představu stačí ohlas na druhý díl Sexu ve městě). Ale většinu fanoušků snad tato zpráva potěší. Pro mě, která seriálu dala jasnou stovku, je to rozhodně nejlepší zpráva!


A co vy? Těšíte se na Entourage film? O čem by měl být?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu