30. 1. 2013

HIMYM obnoveno pro devátou a zároveň poslední řadu

HIMYM obnoveno pro devátou a zároveň poslední řadu

O obnovení How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku) jsme již jednou psali, ale jak zaznělo na TCA, tak to až do teď nebylo úplně jisté.

Tak dnes to již jisté je. Dokonce je i jisté že 9. řada bude poslední. Vrátí se v ní všech 5 hlavních hrdinů ztvárněných Joshem Radnorem (Ted), Cobie Smulders (Robin), Jasonem Segelem (Marshall), Alyson Hanniganovo (Lily) a Neilem Patrickem Harrisem (Barney).

Zároveň tvůrci slíbili, že konečně se té matky v 9. sérii dočkáme. Což pokud si dobře pamatuji je trochu něco jiného než slibovali posledně. To tvrdili, že finále 8. řady je připraveno tak, jako kdyby se devátá točit neměla a že konečně uvidíme matku. Takhle to vypadá, že nás zase budou na konci sérii tahat za nos.

HIMYM má průměrnou sledovanost 9,75 milionu diváků a dosahuje velice příjemného ratingu kolem 4,0 v cílové skupině 18–49 let. Zároveň to je seriál s nejmladším publikem na CBS.


Tak co? Zklamaní, že nás tvůrci zase budou rok napínat? Nebo je vám snad líto, že se nedočkáme deseti řad?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře22zobraz všech 22 příspěvků
lizzy

lizzy

Ok, poslední dobou už není HIMYM tak vtipné, ale opravdu mi po 9. sérii bude chybět :(
před 11 roky
Sh'Dynasty

Sh'Dynasty

Jasne, ze mi HIMYM bude chybat, ale zase na druhej strane, uz to natahuju velmi. A co to ma byt, ze matka az...
před 11 roky
Miriisek

Miriisek

na 9 se těším, ráda už se konečně dovím, která bude Tedova vyvolená :-)
před 11 roky
Další články k tématu