1. 2. 2013

Witches of East End míří do televize!

Witches of East End míří do televize!

Televizní stanice Lifetime se rozhoupala a ze své sbírky pilotů konečně vybrala jeden, který diváci uvidí na televizních obrazovkách jako celý seriál. Jedná se o Witches of East End, seriál založený na stejnojmenném bestselleru od Melissy de la Cruz.

Po odvolání pilotu The Secret Lives of Wives stanice vybírala stanice ze tří pilotů, Cinnamon Girl od Renée Zellweger, HR, a právě zmiňovaných Witches. Šanci nakonec dostaly čarodějky, podle stanice uvidíme desetidílnou sérii někdy letos v létě. HR zatím stále jen nabírá herce.

Seriál, odehrávající se na moderním Long Islandu se hemží slavnými jmény – hlavní postava je Joanna Beauchamp, kterou hraje Julia Ormond (účinkovala v seriálu Mad Men, za který loni získala nominaci na Emmy). V rolích jejích dcer Freyi a Ingrid účinkují Jenna Dewan-Tatum (The Playboy Club, American Horror Story) a Rachel Boston (In Plain Sight), jejichž postavy netuší, že dřívější generace jejich rodiny byly čarodějnice. Pravdu se dozví až tehdy, když začne jedna z dcer randit s bohatým mladíkem.

V seriálu bude jako Joannina zlomyslná sestra vystupovat i Mädchen Amick (Twin Peaks, Freddie). Celý seriál produkuje Maggie Friedman, která produkovala i seriály Městečko Eastwick a Dawsonův svět.

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Mummy

Mummy

Nieeeeee, ďalší seriál podľa knihy, ktorú si potom budem musieť prečítať :D
před 11 roky
Nikuska181

Nikuska181

Super. Môže to byť dobré :)
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

mně se to líbí, ale nějak tomu nevěřím. možná právě kvůli zkušenostem s eastwickem.
před 11 roky
Další články k tématu