2. 6. 2023

Novinka pod lupou: In Limbo (ABC iView)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název In Limbo
Žánr drama, komedie
Stanice ABC iView (Austrálie)
Premiéra 24. 5. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 27 minut

O čem to je?

Charlieho nejlepší kamarád zemřel. Nejenže se snaží utěšit jeho truchlící rodinu, ale musí řešit i své vlastní pocity. Což mu neumožňuje fakt, že ho duch kamaráda začne navštěvovat.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Když si člověk na začátku nepřečte obsah, tak ho čeká v úvodní scéně docela zajímavé překvapení. Pomineme-li ale jakousi snahu o odlehčení příběhu, téma je to dost vážné a k zamyšlení.

Kamarád hrdiny, který si tady sáhnul na život, byl totiž v průběhu celého prvního dílu plný pozitivní energie, optimismu, vtipkoval, byl nadšený z toho, že jeho kámoš jde na rande… Prostě nic ani náznakem nenasvědčovalo tomu, jaké černé myšlenky se mu musí honit v hlavě. A pro mnohé příbuzné a přátele je tohle rána jako blesk z čistého nebe, protože předstírání lidem opravdu jde. A i když je člověk sebeveselejší, prostě nikdy netušíte, co se mu ve skutečnosti hodní hlavou, jak zlé to musí být, když je schopný opustit své milované bez jakéhokoliv varování.

Nevím, proč se z toho snažili udělat nějakou divnou komedii, vůbec mi to k tomu tématu nesedí.

  • vážná rovina příběhu spolu s výbornou prací s atmosférou v daném momentě
  • snaží se z toho udělat odlehčenou dramedy
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu