5. 3. 2013

Střípky: Mindy a New Girl po Idolovi a Bitch v létě!

Když nepočítáme castingy, tak střípků poslední dobou moc nemáme. Dneska to každopádně změníme, protože se objevily čerstvé zprávy ze sitcomového světa.

Více Mindy a New Girl

Stanice FOX již včera večer obnovila pro nové série jak New Girl, tak i novinku The Mindy Project.

To je ale až na podzim. Moc daleko. Ovšem už teď v dubnu se dočkáme u obou seriálů jedné neplánované epizody.

Fox se rozhodl, že 4. dubna zařadí tyto dvě komedie za American Idol. Ne že by to teď (po obnovení) mělo význam, ale pro obě komedie to bude jistě znamenat poměrně značný nárůst sledovanosti a ratingů. A třeba taky seriály uvidí lidé, kteří se s nimi doteď neseznámili, protože v úterý koukají na jiné seriály.

Původně se mělo po Idolovi vysílat opáčko Glee, ale stanice se nakonec rozhodla pro komedie, aby jim ukázala, že jí na nich taky záleží. V minulých letech se stejné pocty dostalo jak Glee, tak i dramatu Touch.

K Mindy tu kromě této dobré zprávy máme ještě jeden malý bonus. Herečka Chloe Sevigny (Big Love, Hit and Miss) v seriálu bude hostovat jako bývalka Dannyho!

Apartment 23 a jeho Bitch se rozloučí v létě

A v dobrých zprávách pokračujeme! Herečka Krysten Ritter na svém whosay napsala:

„Zrovna jsme dodělali finální úpravy na poslední epizodě Don't Trust the Bitch in Apt 23, kterou jsme stihli před zrušením natočit. Byla to snad rychlost kulky! Je to tak zábavná show. Moc mě mrzí, že ji zrušili. Ale co jsem slyšela, tak se ABC zavázalo k tomu, že zbylých osm epizod seriálu odvysílá během léta! Xooxx“


Potěšily vás dnešní střípky? Jste rádi, že Bitch budeme mít možnost vidět komplet? A věříte vůbec tomu, že ABC svůj slib splní?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Adi

Adi

Tak snad se Don't trust dočkáme v tom létě. :) Tohohle seriálu je škoda. =(
před 11 roky
Nikuska181

Nikuska181

Som nesmierne rada za Bitch :) Síce som sa zasekla niekde v polke druhej série, lebo som nemala čas to...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

sledovala jsem dawsnův svět od dětství přes skoro celé dospívání a teprve v mrše jsem začala mít van...
před 11 roky
Další články k tématu