2. 3. 2013

Další odepsané seriály + jedno znovuzrození

Než by člověk řekl švec, tak nám do tipovačky naskákaly další bodíky. Teda spíš nenaskákaly, protože „my“, což je hlas lidu, jsme se tentokrát většinově mýlili. Na druhou stranu však Gorilla i SerialZone tentokrát neomylně tipovali zrušení. Cha!

Zero Hour

Skoro se chce vymýšlet nějaké vtipné nadpisy. Jako například „Čas se zatavil“ či „Hodiny dotikaly“. Prostě na konspirace teď nějak v televizi není místo. Myslíme, že to vzhledem ke své sledovanosti již brzy potvrdí i CWčkovský Cult.

Každopádně konec Zero Hour už byl téměř jasný od prvního vysílání na Valentýna, kdy seriál dosáhl pouhopouhých 6,3 milionu diváků a ještě zoufalejšího ratingu 1,3. Pak už to nikdy nebylo lepší a když poslední odvysílaná epizoda (v pořadí třetí) dosáhla ratingu jen 1.0, tak vedení rozhodlo o stažení z programu a záhy následovala informace o zrušení.

Když už jsme u toho, tenhle slot je obecně nějaký smolný. V tomhle roce se v něm už utopil i Last Resort (Poslední základna), který byl naštěstí rozumně ukončen a již brzy se na něj budeme moci těšit na Fandovi. Určitě mu dejte šanci, minimálně 10 důvodů, proč koukat na Poslední základnu by vás mohlo přesvědčit.

Spy

Včera se rušilo i v Británii, jak jsme již krátce nastínili na našem facebooku. Sky odepsalo Spy.

Spy byl britský sitcom o špiónech. První série měla sledovanost dosahující téměř jednoho milionu diváků, s druhou to už šlo ale z kopce.

Ale i tak to nemusí být naposledy, co o Spy uslyšíme. Američani totiž chystají remake. Jak jinak.

Drop Dead Diva

A nakonec i nějaká ta dobrá zpráva. Nestává se moc často, aby seriál utekl hrobníkovi z lopaty. Obzvlášť, když už jeho zrušení bylo veřejně oznámeno. Ale Drop Dead Diva předvádí to, co se jí povedlo v pilotním díle. Obelstít smrt, v tomhle případě zrušení.

Stačilo trochu snížit výrobní náklady, chvíli se handrkovat se studiem a hle – nakonec se dočkáme na Lifetime 5. série.


Mrzí vás brzké rušení Zero Hour? A nebo máte radost z pokračování Drop Dead Diva? Napište nám do komentářů!

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
dusk

dusk

DDD sleduju od začátku, začínám mít však delší dobu pocit, že jeho úroveň má dosti klesající tendenci. A...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

souhlasím, ale už kvůli tomu, jak to býval perfektní seriál, si diva zaslouží lepší konec, než jaký...
před 11 roky
dominique.raskova

dominique.raskova

Už se těším, myslela jsem, že DDD 100% zrušili,, těšing velikej :)
před 11 roky
Další články k tématu