25. 5. 2009

Přehled letních seriálů (III)

Dnes v našem seriálu dokončíme letní seriálový týden pátečním a víkendovým přehledem.

Přehled letních seriálů (III)

PÁTEK

Je to neuvěřitelné, ale pátek je zatím seriálově nejchudší den v týdnu. Jediné, na co budeme moci těšit, je seriál Eureka, který bude pokračovat ve své třetí sérii od 10. července na televizní stanici Sci-Fi. Naposledy jsme se se šerifem Carterem rozloučili ve chvíli, kdy dostal vyhazov. Dá se tedy očekávat, že přijde jeho velkolepý návrat.

SOBOTA

Sobota se převážně nese v temném duchu. Příčinou je vysílání posledních dílů zrušených seriálů. Mezi ty patří i takový vizuální klenot, jako je nevšední projekt Pushing Daisies. Těch několik dílů nejspíš ani do léta nevydží, ale i tak by byla škoda si je nechat ujít. Takže nezapomeňte, od 30. května poběží poslední díly Pushing Daisies na ABC.

Další seriál, kterého čeká odvysílání posledních epizod je Eli Stone. Pokud jste si tohoto právníka oblíbili, tak si v kalendáři poznačte datum 20. června, kdy ABC začne s vysílání zbývajících 4 epizod.

Aby těch konců na ABC nebylo málo, tak trojici zrušených seriálů uzavírá ještě Dirty Sexy Money. Právníkům se letos zjevně moc nedaří. Poslední okamžiky si představitelé užijí v éteru od 18. července.

Jediný ze sobotních seriálů, nad kterým se momentálně nestahují černočerná mračna, je britská dobrodružná série Pravěk útočí (Primeval). Třetí řada běží na BBC America již od 16. května.

NEDĚLE

Nedělím bude od 14. června nepochybně kralovat druhá série u nás známé Pravé krve (True Blood), kterou vysílá americké HBO. Tento upíří seriál od tvůrců Odpočívej v pokoji snad není potřeba ani představovat. NBC se pak snaží od 21. června bodovat s britským Merlinem.

Lifetime od 19. července nabídne nové drama o 30-ti leté herečce, která se reinkarnuje ve starou a nevkusnou právničku. Zní to šíleně? No uvidíme jak bude Drop Dead Diva vypadat. Stejná televizní stanice se již 7. června vrátí k vysílání třetí řady seriálu Army Wives o manželkách vojáků.

Od 12. července na HBO poběží Entourage (Vincentův svět) a posledním nedělním seriálem je pak komedie Hung, běžící premiérově na HBO. Podíváme se v ní do života basketbalového trenéra.

Co říkáte, vybrali jste si něco ke koukání na léto? Jste zklamáni nebo vás něco zaujalo? Svěřte se nám v diskusi u článku. Zítra si vše ještě jednou přehledně zrekapitulujeme.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Mirak

Mirak

Slušelo by se doplnit, že v neděli 12. července začíná na HBO 6. sezóna Entourage....
před 14 roky
Fruiko

Fruiko

Pushing Daisis. 13 dílů. Dovysílají ještě ty tři co nevysílali na ABC (šly zatím jen jinde, co...
před 14 roky
Blackthunder

Blackthunder

Takže ten Merlin bude jen v podstatě opakování? Neboli vlastně nic nového?
před 14 roky
Další články k tématu