12. 3. 2013

Z Johna Malkoviche bude pirát!

Z Johna Malkoviche bude pirát!

Dvojnásobně na oskara nominovaný herec John Malkovich získal hlavní roli Blackbearda (Černovous) v letním seriálu stanice NBC, Crossbones.

Desetidílný dobrodružný seriál, kterému NBC dalo zelenou již loni v květnu, píše a produkuje Neil Cross (Luther). Děj se odehrává v roce 1715 a seriál slibuje, že představí pravou legendu, toho nejznámějšího piráta, který se kdy plavil po zemi.

Malkovich ztvární Edwarda Teache aka piráta Blackbearda, který na bahamském ostrově New Providence vládne řadě zlodějíčků a další podobné sebrance. Aby získal nadvládu nad zdejší společností, vydává se Tom Lowe, velice nadaný zabiják v přestrojení, najít a zneškodnit charizmatického Blackbearda. Ovšem čím blíže mu Lowe je, tím více zjišťuje, že splnění jeho plánu není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát.

Malkovich získal tuto roli, pro kterou se již od listopadu loňského roku mluvilo o Hughu Lauriem (House MD). Pro herce to bude první výrazná seriálová role od francouzské minisérie Les Miserables z roku 2002 a úplně první pravidelná seriálová práce v USA.


Znáte tohoto nadaného herce? Potěšilo vás, že se objeví v seriálu? A k tomu ještě jako pirát?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Maarti

Maarti

Mohlo by to stát za to, i když jsem trochu počítala s Hughem..
před 11 roky
Ladislav Josefi

Ladislav Josefi

už se těším :)
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no malkoviche mám možná radši, ale vzhledově to asi fakt sedne líp lauriemu.
před 11 roky
Další články k tématu