13. 3. 2013

Castingy: New Girl, Franklin & Bash + noví scénáristé u TWD

Castingy: New Girl, Franklin & Bash + noví scénáristé u TWD
  • Jak jsme se dozvěděli na PaleyFestu, v jedné z dubnových epizod New Girl nás čekají flashbacky, jak naši oblíbení spolubydlící prožili své poprvé. A teď se objevila informace, že Dylan O'Brien (na fotce vlevo), jenž je znám především jako Stiles z Teen Wolf, se v New Girl objeví jako doprovod Jess (Zooey Deschanel) na ples. Je popisován jako úžasný, romantický 18-ti letý kytarista, jenž Jess, která chce o panenství přijít s někým zvláštním, slibuje „nezapomenutelné poprvé“. Ale bude to skutečně nezapomenutelné?
  • Eric Balfour (na fotce vpravo), který v seriálu (Městečko) Haven ztvárňuje Dukea, bude účinkovat ve třetí sérii seriálu Franklin & Bash od stanice TNT. Výkonným producentem a scénáristou Franklin & Bash je Matt McGuinness, jenž stejné funkce zastává právě i u Haven. A proto Eric v současné době podle svého twitteru natáčí své cameo v tomto seriálu. Jakou roli a v které epizodě tohoto letního komediálního dramatu se Eric objeví, zatím ale není jasné…
  • Posledního února jsme psali o tom, že seriál The Walking Dead (Živí mrtví) bude mít od čtvrté série nového showrunnera, jímž je Scott M. Gimple. Ten si ke čtvrté řadě přizval dva nové scénáristy, a to Curtise Gwinna a Channinga Powella. Gwinn má kontě scénáře k NTSF:SD:SUV a zombie parodii Death Valley (Údolí smrti), zatímco Powell pracoval na White Collar (Ve službách FBI). Myslíte si, že se s novými scénáristy zvedne kvalita Walking Dead?
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Franki

Franki

pokud do toho chteji vznest prvky parodie tak určite
před 11 roky
Další články k tématu