18. 3. 2013

HIMYM: Pět věcí, kterých se dočkáme před koncem osmé série

Osmá série má za sebou kratičkou pauzu; spousta fanoušků už se nemůže dočkat až se slavná partička opět vrátí. Čekání je však u konce, jelikož se nová epizoda vysílá již dnes večer. Budoucí Ted a budoucí Barney v tomto díle zažijí pár dobrodružství, je toho však více, co má seriál v plánu do konce osmé série stihnout.

Cestování do října 2005

V seriálu se může objevit jiné datum, nicméně spoilery naznačují, že se Ted a Barney opět setkají s dívkou od kabátů (Jayma Mays), která se v seriálu objevila právě v říjnu před sedmi lety.

Návrat Kapitána

Znovu se objeví postava kapitána, který už posledně věci pořádně rozhýbal… Jak to asi na Lilly a vlastně i Marshalla zapůsobí?

Barney prodává byt

Robin donutí Barneyho, aby se rozhodl zbavit se svého bytu. Ten má však několik podmínek. Bude jistě zajímavé sledovat slavného svůdníka, jaké vtipné způsoby využívá k nalezení nového majitele jeho svůdného a sexy mládeneckého doupěte.

Rozlučka se svobodou pro Barneyho

V podstatě už je to téměř jasná věc, že na konci série se bude konat svatba Barneyho a Robin. Stejně tak je jasné, že Barneyho poslední noc v kůži svobodného mládence nebude vůbec obyčejná, vlastně to bude tak nějak úplný opak obyčejnosti.

Rozlučka se svobodou pro Robin

Dlouho věřila tomu, že není typ na vdávání. Do vztahu s ní šli muži pouze na vlastní riziko. Nyní má ale Barneyho. To ovšem neznamená, že si Robin neužije super zábavnou nevkusnou noc se svými přítelkyněmi, které možná i navštíví nějaký ten sexy pánský host!

Seriál byl již před pár týdny obnoven pro devátou a poslední sérii. Jeho tvůrci slibují, že každá epizoda devítky bude úplně jiná, než všechny ostatní, které jsme kdy viděli.


Pořád ještě koukáte na Matku? Těšíte se na závěr osmé série a na příští rok na poslední řadu? Bude vám seriál chybět?

(Zdroj: Ibtimes)

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
Miriisek

Miriisek

na osmou sérii, koukám a na devátou koukat budu, zajímá mě jak vše zakončí. na svatbu Robin a Barneyho se...
před 11 roky
Eugen H.

Eugen H.

Už sa teším na dabing 8 rady, som veľmi zvedavý kto a kedy ho bude vysielať
před 10 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

Poběží na Prima Cool, hádám že hned, jak zreprízujou pátou, šestou a sedmou řadu.
před 10 roky
Další články k tématu