28. 3. 2013

Demi Lovato si zopakuje roli porotkyně v X Factoru

Demi Lovato si zopakuje roli porotkyně v X Factoru

Herečka a zpěvačka Demi Lovato, která se v letošní sezóně představila jako čerstvá porotcovská krev ve druhém ročníku americké pěvecké soutěže The X Factor, se vrátí i ve třetí sérii. Dnes zprávu oznámila stanice FOX, která soutěž vysílá.

„Jsem velmi nadšená z toho, že se vrátím do X Factoru jako porotkyně a mentorka,“ uvedla Lovato v oficiálním prohlášení. „Loňská sezóna pro mě byla neuvěřitelnou zkušeností a já jsem si užívala sbližování se svými soutěžícími i ostatními porotci. Těším se, až v novém ročníku využiju své zkušenosti a pomůžu tak následující sérii ještě vylepšit.“

Herečka se k soutěži přidala ve druhé sérii, producenti ji přiřadili kategorii „Mládežníci“, do které Lovato vybrala soutěžící CeCe Frey, Paige Thomas, Jennel Garcii a Willieho Jonese.

Britney Spears a L.A. Reid se již na podzim do soutěže nevrátí. Lovato je tak vedle Simona Cowella jedinou porotkyní, která si svou roli zopakuje. Podobné změny postihly soutěž již po první sérii, která vyvrcholila skandálem, po kterém soutěž opustily porotkyně Paula Abdul a Nicole Scherzinger a moderátor Steve Jones.

„Nemůžu být šťastnější, že má Demi zájem o to se ve třetím ročníku vrátit,“ řekl Cowell, který je nejen mentorem, ale také spolutvůrcem soutěže a výkonným producentem. „Je to celosvětová superstar, která byla loni báječnou mentorkou. I když je často hodně protivná, vzájemnou spolupráci s ní jsem si užil. Především mě těší, že si na nás udělá čas a vrátí se během svého celosvětového turné!“


Oblíbili jste si Demi v roli porotkyně? Potěšilo vás, že se k soutěži přidá i v novém ročníku? Nebo byste místo ní uvítali spíše Britney nebo někoho úplně nového?

(Zdroj: TV Line)

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Nikuska181

Nikuska181

Demi mám rada, no v X Factore si ako porotkyňa až tak dobre neviedla (podľa mňa). Zato som zbožňovala...
před 11 roky
makovecmichal

makovecmichal

děkuji ti :)
před 11 roky
Luci Frid

Luci Frid

Me teda Demi nenadchla. Co udelala se soutezicima se mi nelibilo. Kdyby byla porotkyni a ne koucem, tak by...
před 11 roky
Další články k tématu